Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Млека за кърмачета, захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 24 отговора

някъде под слънцето

Мнения: 267
Вчера се снабдих с една домашна млада кокшочица та се чудех коя част да отделя за бебка и коя да изядем ние Very Happy.Мислех си само гърдите да й оставя.Вие коя част от месото ползвате?
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Без значение, важното е изчистиш кожата. Всяко месо от пилето е ок.  Peace
Аз слагам кълката (долната част на бутчето), защото често бялото месо остава жилавко.
Цитирай

Сливен-Бургас-София-Варна

Мнения: 124
Още не смея да дам месце, но съм чела че от гърдите се взема. Особено при захранване.
Успех!
Цитирай


Мнения: 1 174
Бутчето - месото е червено и е добре за желязото.
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Давам от гърдите.
Цитирай

Бургас

Мнения: 9 217
Все още правя от бялото месо,на наистина не е толкова крехко/затова и правя рядко/.
Цитирай

София

Мнения: 11 065
Бялото месо.
Цитирай

На пода

Мнения: 4 399
Първия път бях купила бутчета, но след това започнах да купувам по половин пиле, тъй че на практика всички части давам, без вътрешностите разбира се.
Цитирай

Варна

Мнения: 3 398
Бялото месо
Цитирай

Бургас

Мнения: 877
Понякога копувам пилешки филенца,друг път бутчета,махам кожата и и приготвям.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 518
Бялото месо давам аз
Цитирай

някъде под слънцето

Мнения: 267
Мерси за отговорите! Мисля,че за сега ще й давам само бялото месо а за по-нататък може да включа и останалото!чувала съм, че в бутчетата се събирали всички отрови,с които ги тъпчат пилетата! newsm78 не че съм сигурна в това
Цитирай

София

Мнения: 11 065
И друг път съм го писала това, сори на тези, които ще го прочетат на n-ти път.
Преди време една майка, която живее в Израел писа, че тамошните педиатри съветват при приготвяне на домашно пюре с купено месо първата вода, в която месото ври 10-тина минути, да се изхвърля. Голяма част от т.нар. "отрови" се отделят в нея.
Цитирай

вече в собствен дом

Мнения: 1 083
Пилешките гърди. Peace
Цитирай

Варна

Мнения: 4 128
Педиатърката каза да давам от тъмното месо, но на мен ми е противно само като го гледам и за това готвя само с пилешки гърди.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 24 отговора