Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Гъска в буркан?

  • 9 май 2007, 13:45 ч.
  • Преглеждания  463  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 266
Моля,дайте идеи как да готвя това месо.Свеки ми прати няколко буркана и до сега само на супа съм го готвила и с ориз.Месото е доста сухо. newsm78

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 36
Дай моля те рецепта за супата, че аз освен с ориз с друго не съм го правила.

# 2
  • София
  • Мнения: 266
Супата я правя много бързо. Grinning
Слагам вода да заври,към водата слагам малко сол и олио или масло.
През това време накълцвам месото на парченца и с малко вода го слагам в МВ за да се отпусне Wink
Режа лук и мастъргвам морков.Като заври водата изсипвам всичко и оставям да поври на бавен огън 20-30 мин. и прибавям изчистен и измит ориз.Към края на варенето добавям и магданоз.Като е готова супата и правя застройка от един жълтък.При мен всичко е на око,няма точни пропорции. Mr. Green
Супата е доста елементарна,ама мъжо и детенце я хапват с удоволствие Laughing

# 3
  • София
  • Мнения: 36
Благодаря много, ще я пробвам непременно.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт