Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора

София

Мнения: 226
Как се прави Thinking слагали се в марина и каква е тя?
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 116
Ами не виждам нужда риба да се държи в марината, но пък всеки си решава.  Smile
Ето една идея, тъй като хека е бяла риба, а иначе и пържен е хубав.
И тази става. bowuu
Цитирай

гр. Козлодуй

Мнения: 203
Хека го панирам винаги, ако е цял първо го обезкостявам. Панировката я правя като смесвам брашно и яйца, и ако имам слагам някаква подправка за риба.
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 506
Филето го оставям да престои няколко часа, мариновано със соев сос, лимонов сок и черен пипер.
После го панирам, като овалвам в брашно, топя в разбити яйца и пак овалвам в галета (царевично брашно, натрошен корнфлейкс). Вкъщи предпочитаме хрупкава панировка.
Цитирай


Мнения: 423
Аз рибата я панирам с разтворено във вода брашно, гъсто като за палачинки.Става хрупкаво и вкусно.А филе от хек само така правя.
Цитирай

София

Мнения: 1 271
Аз рибата я панирам с разтворено във вода брашно, гъсто като за палачинки.Става хрупкаво и вкусно.А филе от хек само така правя.

е тази панировка много ме впечатли!  smile3501  не се бях сещала че може и така, непременно ще опитам   bouquet
Цитирай

под тепетата

Мнения: 1 893
И аз го панирам,но в бирена паста -брашно+яйца+бира+щипка сол.Гъстота като за гъсто палачинково тесто-да не се разтича много.
Цитирай

София

Мнения: 1 317
Аз така панирам всичко, но добавям в панировката и подправки, става супер!
Цитирай


Мнения: 1 444
А аз преди време бях видяла една рецепта в готварския и го правя само така!

Филето се намазва с разбъркана майонеза, лимонов сок и малко чесън. завива се във фолио /всяко парче поотделно/ и се пече във фурната. Сервира се с картофено пюре или задушени зеленчуци!
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 437
И аз го панирам,но в бирена паста -брашно+яйца+бира+щипка сол.Гъстота като за гъсто палачинково тесто-да не се разтича много.
Мммм това много ми хареса, мерси за идеята Hug
Цитирай

Mediterraneo

Мнения: 18 379
Панирам го.
Цитирай


Мнения: 6 461
Филето го осолявам на вкус.
Овалвам в брашно,след това в яйце и на края в галета.
Пържа до златисто.
Цитирай

под тепетата

Мнения: 1 893
Камамбер, да ти подскажа ли къде отива останалата бира   cheers
Цитирай

България

Мнения: 295
Аз рибата я панирам с разтворено във вода брашно, гъсто като за палачинки.Става хрупкаво и вкусно.А филе от хек само така правя.
Така ще я приготвя за обяд рибата.  bouquet
Цитирай


Мнения: 6 461
И аз го панирам,но в бирена паста -брашно+яйца+бира+щипка сол.Гъстота като за гъсто палачинково тесто-да не се разтича много.
Моят мъж панира по този начин рибата ,само че използва царевично брашно.
Аз по горе съм описала как я приготвям.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора