Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 10 май 2007, 16:31 ч.

Хек филе?

  • 8 974
  • 22
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 226
Как се прави Thinking слагали се в марина и каква е тя?

# 1
  • Sofia
  • Мнения: 11 765
Ами не виждам нужда риба да се държи в марината, но пък всеки си решава.  Simple Smile
Ето една идея, тъй като хека е бяла риба, а иначе и пържен е хубав.
И тази става. bowuu

# 2
  • гр. Козлодуй
  • Мнения: 203
Хека го панирам винаги, ако е цял първо го обезкостявам. Панировката я правя като смесвам брашно и яйца, и ако имам слагам някаква подправка за риба.

# 3
  • Мнения: 13 937
Филето го оставям да престои няколко часа, мариновано със соев сос, лимонов сок и черен пипер.
После го панирам, като овалвам в брашно, топя в разбити яйца и пак овалвам в галета (царевично брашно, натрошен корнфлейкс). Вкъщи предпочитаме хрупкава панировка.

# 4
  • Мнения: 423
Аз рибата я панирам с разтворено във вода брашно, гъсто като за палачинки.Става хрупкаво и вкусно.А филе от хек само така правя.

# 5
  • София
  • Мнения: 1 271
Аз рибата я панирам с разтворено във вода брашно, гъсто като за палачинки.Става хрупкаво и вкусно.А филе от хек само така правя.

е тази панировка много ме впечатли!  smile3501  не се бях сещала че може и така, непременно ще опитам   bouquet

# 6
  • под тепетата
  • Мнения: 2 216
И аз го панирам,но в бирена паста -брашно+яйца+бира+щипка сол.Гъстота като за гъсто палачинково тесто-да не се разтича много.

# 7
  • София
  • Мнения: 1 317
Аз така панирам всичко, но добавям в панировката и подправки, става супер!

# 8
  • Мнения: 1 444
А аз преди време бях видяла една рецепта в готварския и го правя само така!

Филето се намазва с разбъркана майонеза, лимонов сок и малко чесън. завива се във фолио /всяко парче поотделно/ и се пече във фурната. Сервира се с картофено пюре или задушени зеленчуци!

# 9
  • weltweit
  • Мнения: 6 303
И аз го панирам,но в бирена паста -брашно+яйца+бира+щипка сол.Гъстота като за гъсто палачинково тесто-да не се разтича много.
Мммм това много ми хареса, мерси за идеята Hug

# 10
  • Mediterraneo
  • Мнения: 19 850
Панирам го.

# 11
  • Мнения: 6 461
Филето го осолявам на вкус.
Овалвам в брашно,след това в яйце и на края в галета.
Пържа до златисто.

# 12
  • под тепетата
  • Мнения: 2 216
Камамбер, да ти подскажа ли къде отива останалата бира   cheers

# 13
  • България
  • Мнения: 295
Аз рибата я панирам с разтворено във вода брашно, гъсто като за палачинки.Става хрупкаво и вкусно.А филе от хек само така правя.
Така ще я приготвя за обяд рибата.  bouquet

# 14
  • Мнения: 6 461
И аз го панирам,но в бирена паста -брашно+яйца+бира+щипка сол.Гъстота като за гъсто палачинково тесто-да не се разтича много.
Моят мъж панира по този начин рибата ,само че използва царевично брашно.
Аз по горе съм описала как я приготвям.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт