Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 11 610
ПЪЛНА КЪЩА - ПЪЛЕН ЖИВОТ!!!


ПРАЗНИКЪТ:

1 Празникът протече прекрасно, всички се чувстваха добре и се забавляваха
2 Голяма благодарност на Асоциация Родители, те отнесоха голямата тежест на празника и се справиха повече от отлично
3 Децата много се забавляваха с аниматорите от Малчуган-Великан. Нашият Криси се впусна бурно в танците и по никакъв начин не позволяваше да бъде махнат от там. Мушкаше се между децата, пляскаше, стараеше се да имитира какво правят по-големите и беше много, много щастлив. Днес ние открихме кой е най-големият купонджия в нашето семейство  Е, това е Криси.
4 Семействата, които бях поканила ми казаха, че празникът много им е харесал и искат да има и други подобни прояви, хареса им идеята да сме обединени.
5. Специална благодарност и на семейството на ДжулиС, защото те направиха много за празника и дариха своя труд безвъзмездно, за да не се харчат излишни пари.
6 Много се радвам, че се запознах с други многодетни семейства и най-вече, че дойдоха доста хора от провинцията.

И последно, но не последно по важност - моят съпруг също хареса празника и каза, че е страхотно организиран. Очаквал е нещо по-скучно, а всъщност му е било доста интересно. 
Много много се радвам, че го имаше празника.
 


Празника, наистина беше страхотен! Благодаря на всички, които го направиха толкова забавен, весел, а и много полезен, за малки и големи!   С нетърпение чакаме следващата среща! 

Празника беше хубав,  smile3501  за всички които имат участие в организирането.


Празникът беше страхотен - и се радвам че се запознах със всяка една от вас! АР наистина се показаха на ниво и мисля че дадоха всичко от себе си.
И аз очаквам нови срещи и празници. Вече знаем как , и сме сигурни че можем да се справим!
 


Благодарим на всички организатори, Асоциацията на родителите, на спонсорите и на всички, които допринесоха за това чудесно преживяване на децата /и на родителите/.   
Съпругът ми, който е малко консервиран    /разбирай консервативен/ и гълта калорекс   , е много впечатлен, дори на връщане оживено коментираше в колата и даже предложи да си направим партия на многодетните майки за предстоящите избори.   
Петко не смогва да разказва на батко си и на баба си за празника, а Венера доволно му припява.


Празникът беше наистина чудесен. Децата се забавляваха през цялото време, а и родителите успяха да си споделят мисли, въпреки шума. Щом повечето устискаха до края на цялата гюрултия, значи им е било истински интересно. Дори моите песоглавци, които не участваха във веселбата поради преклонна възраст и имаха само организаторски функции, оцениха високо събитието.
Аниматорите се справиха прекрасно, трябва и друг път да ги търсим за подобни прояви. Не оставиха децата да скучаят нито за миг, успяваха да подклаждат огъня до последната минута - цели 3 часа, а при почти 200 деца на всякакви възрасти това не е лесна задача. Екипът на АР вложи много сърце в цялата организация и им дължим искрена благодарност за това, което направиха. През цялото време бях спокойна, че няма да има проблеми с децата, защото имаше достатъчно хора, които да се грижат за тях. Много съм щастлива, че при толкова много хора, непрекъснато движение, смяна на забавленията - нямаше никакви инциденти.
Специално искам да благодаря на всички момичета (и техните момчета), които вложиха труд, средства и време в организацията на празника. Опитах се да го направя и в приветствието, ако съм изпуснала някого, нека да ме извини - наистина високо оценявам всичко, което направихте, страхотни сте, момичета! И сме страхотен екип - доказахме си, че можем да се организираме, да преследваме целите си и да ги довеждаме до желания резултат. Много, много съм обнадеждена след днешния ден!
За мен беше много интересно Отвореното пространство. Мисля, че се получи - хората откриха своите теми и проведоха разговори, които, надявам се, са им били интересни и полезни. Модераторите, моля ви да обобщите резултатите и да ги публикувате, за да стигнат и до хората, които не са успели да се включат във всички групи, които ги интересуват.
Медиите, с които разговарях, бяха "Хоризонт", ТВ "Здраве", ТВ 7, Евроком и вестник "Дневник". С журналистката от "Дневник" имаме уговорка за понеделник за по-подробен разговор - това много ме радва, защото те са сериозно издание. Иначе ми направи впечатление, че в началото на Празника журналистите напираха да си вземат интервютата набързо, че имали и други ангажименти, а после се връщаха отново и отново с нови въпроси и търсеха нови събеседници. Явно, че Празникът ги е "хванал" и тях. 
Единственото, за което съжалявам, е, че не успях да се запозная с много хора, искаше ми се, но не ми остана време. Надявам се поне, че вече повече от гостите на Празника ще влизат в темите ни и ще се срещаме отново и отново.

В суматохата някой е изръсил телефона си. Да си признава без бой. У мене е. Оше веднъж - благодаря на всички, които направиха този ден толкова хубав. Благодаря на организаторите, че го подготвиха, благодаря и на гостите, че се включиха от сърце.  bouquet


Вярно е че и софийските мами бая потичаха, но главно благодарение на АР - се осъществи този Празник, организацията беше перфектна, за всичко беше помислено... Просто мноого, много им Благодаря!
Специални благодарности и на журито по рисунките...


Страшно съм доволна и развълна от Празника! Организацията беше почти идеална - благодарим на Асоциация Родители за труда и ентусиазма им, както и на спонсорите за участието им. Аниматорите бяха също на ниво - мислех си, че с толкова много малки деца ще бъде голям хаос, но те успяха добре да ги организират и забавляват през цялото време. Всички мои познати споделиха, че са си изкарали приятно, запознах се даже със семейства, на които задочно съм изпратила покани. Единственото, което не ми хареса, беше слабото медийно присъствие на Празника.

Според регистрационните талони са участвали 105 родители и 173 деца. Знам обаче поне няколко участници, които не са си попълнили талоните ... Така че със сигурност сме били над 300 души. Браво на нас!
Сред участниците е имало поне 49 семейства с по 3 деца, поне 7 семейства с по 4 и едно семейство, дошло със 7 от 9-те си деца. Пак според талоните, 41 семейства са от София, а 13 от страната. Специални поздрави за хората, които се решиха да изминат такъв дълъг път с малките си дечица, за да участват в празника!

РАБОТЕЩАТА МАЙКА – ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ
ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МНОГОДЕТНИТЕ СЕМЕЙСТВА: ТРЯБВА ЛИ ДА Я ИМА, КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ?
ОТЧЕТНА ТЕМА ЗА ОбРАЗОВАНИЕТО
Протокол 1
Протокол 2


Пресконференция на многодетните мами

Материали в пресата - отзвук от пресконференията на Клуба на 19.11.2006г.:
Майки поискаха реално семейно подоходно облагане
Многодетни семейства искат драстично по-ниски данъци
РАЖДАЕМОСТТА НАМАЛЯВА ДРАСТИЧНО ЗАРАДИ ЕС

Старите теми:
Клуб на многодетните родители - Пълна къща (5)
Пълна къща-Клуб на многодетните родители4
"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3
"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 2
Клуб на многодетните родители 

Действаща тема от форума,свързана с многодетните мами –
МНОГОДЕТНИ МАМИ 16


ГАЛЕРИЯ НА КЛУБА

Медийни изяви
ТВ Здраве
Колкото повече, толкова повече
Дарик радио, Искрено и лично, Горчиво, Жените, местни радиа, телевизии и вестници в Севлиево и Благоевград


Информация за Клуба в сайта на Асоциация "Родители"

Нашата електронна поща: 
palna_ka6ta@abv.bg   
с долна черта между пълна и къща
ICQ - 467682406
парола за пощата и чата - mnogodetni

IBAN BG04 BFTB 7630 1078 8584 68  BIC - BFTBBGSF Булбанк АД
за Асоциация "Родители"

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 14:53 от Мама Цоцоланка

# 1
 • София
 • Мнения: 1 671
Първа съм!
Браво,Цоци!  Hug

# 2
 • София
 • Мнения: 159
Браво пак!
Човек да се чуди коя тема да гледа по-напред.

# 3
 • Севлиево
 • Мнения: 2 433
еее, все и трети трябва да има! Mr. Green браво и за тази тема!!!!

# 4
 • Мнения: 524
Цоцоланке, от браво няма да се отървеш. Две теми за един ден! Ашколсун!

# 5
 • в пълна къща
 • Мнения: 3 740
Бравос на таквази Цоцоланка! Много са хубави темите - и двете!  bouquet

Може ли само към банковата сметка да добавиш, че е за Асоциация "Родители?"

# 6
 • Мнения: 11 610
Може ли само към банковата сметка да добавиш, че е за Асоциация "Родители?"

А инфо как мина при Миглена?

# 7
 • в пълна къща
 • Мнения: 3 740
При Миглена Ангелова беше една тема за разведени родители - бащата взема 12-годишната дъщеря, а майката 17-годишния син, но си иска и дъщерята. Не беше много приятно. Накрая - вече извън предаването - я попитах не е ли време да направим една тема за многодетните семейства, тя многоначително се засмя, рече набързо: "Когато разкажете конкретни неща на нашия и-мейл" и отбръмча.
Иначе си разменихме визитки - моята е с логото на Клуба, фръц! - с една психотерапевтка, а с Жюстин Томс от Аз-детето си говорихме за инициативата им "За всяко дете - семейство" - правят я съвместно с инициативата "И АЗ съм българче". Запознах се и с едно момиче, самата тя от семейство с 6 деца, родителите починали, част от децата в SOS-селище, тя търчи и се грижи за всички. Много ми хареса.

# 8
 • Мнения: 11 610
При Миглена Ангелова беше една тема за разведени родители - бащата взема 12-годишната дъщеря, а майката 17-годишния син, но си иска и дъщерята. Не беше много приятно. Накрая - вече извън предаването - я попитах не е ли време да направим една тема за многодетните семейства, тя многоначително се засмя, рече набързо: "Когато разкажете конкретни неща на нашия и-мейл" и отбръмча.
Иначе си разменихме визитки - моята е с логото на Клуба, фръц! - с една психотерапевтка, а с Жюстин Томс от Аз-детето си говорихме за инициативата им "За всяко дете - семейство" - правят я съвместно с инициативата "И АЗ съм българче". Запознах се и с едно момиче, самата тя от семейство с 6 деца, родителите починали, част от децата в SOS-селище, тя търчи и се грижи за всички. Много ми хареса.

Тези конкретни неща означава ли,че трябва да бъдат бой и тормоз в многодетното семейство? Или мизерия и недоимък? Ако разкажем само хубави неща дали ще им обърнат внимание?

От дека ти е визитката с логото,че се фръцкаш,а?Ама е фръцкащо, нали?

# 9
 • В Изумрудения свят (без рубинени пантофи)!
 • Мнения: 3 323
Eх, вие фръцли... Само аз, си нямам...
По темата - Цоцоланке, обичам те!
Кобо, браво! Социални контакти връзваш,а? Жалко че в такваз гадна тема...На Миглена - и дай сензации, тя проблеми с многодетството си няма! Мнооо ме дразнят тия от нейната порода!

# 10
 • Мнения: 1 470
     Здравейте!!!И едно ГОООООЛЯМОООО БРАВОООО от мен  bouquet  bouquet  bouquet!!!За темите,за предаването,за това че действате,и се борите!!!Браво!!!Цоци и най вече за тебе!!!

# 11
 • Севлиево
 • Мнения: 2 433
Това изказване на Миглена не и прави чест да Ви кажа...
Аз гледам всеки ден предаването докато чистя - по навик. Такива простотии се разискват че направо можеш да се побъркаш. Като вчера - "връщането на часовника един час напред и назад" Какъв голям проблем е че отделиха ЦЯЛО предаване за него.
Или миналата седмица - само откачалки и бяха нагости, то не бе хиромантика, то не бе откачени баби дето плюят по снахите си...то какво ли не беше?!
Обаче ето виждате ли???? -многодетните нямат нужда от предавене. Те трябва да напълнят пощ.кутия с оплаквания и хленчения че да им направят предаване!
Емиии...да си гледа работата. Ако иска - не е ли така???

И момичета за визитките  - нямам нищо против да направя на всяка една от вас, ама само червената шапчица ми е пратила координати, то не че и ги направих, ама ако се съберат повечко ще е оправдана куриерската услуга. Та да си имате и вие "фръц-фръц" Mr. Green Joy

# 12
 • В Изумрудения свят (без рубинени пантофи)!
 • Мнения: 3 323
Юле, може ли и на мен? иЛИ  да чакам твоята ученичка да се научи и да я севтосам?
И защо се абиш за телевизия - клюкарника не знаеш ли къде е?
При Миглена - отдавна опростяха предаванията, не че са били нещо... но поне бяха по актуални!

# 13
 • София
 • Мнения: 76
Запис.
Честита нова тема!

# 14
 • Мнения: 1 470
    Събота-събота,ама защо пак сте изпуснали темичката ни да отиде назад?!Я се стегнете малко!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт