Термометър за храна ?

  • 3 963
  • 12
  •   1
Отговори
  • Мнения: 5 255
Открих само този от тук
Виждали ли сте подобен термометър "на живо" и къде  newsm78

# 1
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 715
Виждала съм в магазините за домашни потреби.

# 2
  • Балчик
  • Мнения: 9 220
Само съм чувала, на живо не съм виждала, но не съм и търсила, защото моята фурна е с термосонда.

# 3
  • Мнения: X
В  ТСМ артикулите има подобен, на същия принцип Peace

# 4
  • Мнения: 3 647
 Embarassed даже съм работила с такъв
на какво  ще мериш темтературата ?
 по принцип са за мерене на Т на продъктите след готовност - така технологът  хваща на колко градуса си пържил ..........

# 5
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
 Embarassed А какво му е приложението?  newsm78

# 6
  • Мнения: 3 647
Embarassed А какво му е приложението?  newsm78
мушкаш го в готовия продукт и мериш вътрешната температура на храната
  bouquet

# 7
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Embarassed А какво му е приложението?  newsm78
мушкаш го в готовия продукт и мериш вътрешната температура на храната
  bouquet
Shocked И това с каква идея? Съвсем се обърках.......

# 8
  • Мнения: 3 647
Embarassed А какво му е приложението?  newsm78
мушкаш го в готовия продукт и мериш вътрешната температура на храната
  bouquet
Shocked И това с каква идея? Съвсем се обърках.......
Тиле   предимно в ресторанти се ползва - идва технолога и мери вътрешната температура - защото ако си пържил например на по  високи градуси - вътре ще е сурово - даже може и замръзнало а вън ще е с цвят на готово
 и нали знаеш че по технология различните неща се готвят на различни градуси ......

# 9
  • София
  • Мнения: 35 910
Например, когато печеш голямо парче месо... Peace

# 10
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
АААА, мерси, ANGYA!   bouquet

# 11
  • Мнения: 14 485
Например, когато печеш голямо парче месо... Peace

да аз съм виждала на един филм, не ми е ясно за какво точно  ти трябва да знаеш температурата вътре в месото колко е като нагласяш часовете и температурата на фурната ама както и да е.
аз имам подобен но не с шиш а със закачалка и виси на скарата във фурната. удобен е защото понякога като пека сладкиши и фурната е включена на 200 показва доста по-силна температура и намялам градусите. моят е подарък и измерва във фаренхайт Mr. Green

# 12
  • Балчик
  • Мнения: 9 220
Това са два различни термометъра. Този с игла измерва температурата вътре в месото, а когато то е готово тя е между 60-85 градуса, зависи от месото. Необходим е , за да се приготви различно медо по вкус- например сурово, червено или добре изпечено отвътре. Отвън си изглежда все еднакво готово. Peace Този, който виси във фурната отчита температурата вътре в самата фурна.

Общи условия

Активация на акаунт