Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 026
дано не сте го обсъждали,  Embarassed но се чудя как го съхранявате и колко ви издържа. При нас бял хляб заводски най-много 2 дни и после почва да се рони и троши. Аз го държа в найлоново пликче в шкаф. А вие?
Цитирай

на върха

Мнения: 6 462
В пликче и в хладилника. В кухнята ми е много топло и мухлясва още на втория ден, ако не в хладилник Shocked Ако взимам бял хляб го режа на филийки докато е още пресен и тогава го прибирам, за да не се троши после. На практика, обаче почти не ядем бял - обикновено сме на пълнозърнест тип тостер, а той е доста издръжлив.
Цитирай


Мнения: 6 142
Аз купувам хляб с малък грамаж, за да може да го изядем за деня. Държа го в торбичката. Сега има едни нови продукти на Бакери (не знам дали ги предлагат в другите градове) - типов и диетичен (с ядки и слънчогледово семе). Много добри!!!
Цитирай

Sofia

Мнения: 3 567
Рядко купувам хляб, обикновенно меся питка, която издържа и седмица в пликче качена върху хладилника.
А колкото пъти съм взимала хляб на вторият ден е станал на камък и го слагам в чиста торбичка до казана ако някой си го хареса да го взима. Пробвала съм в хладилника да държа хляба, но нещо после никак не ми харесва вкуса му. Предпочитам да ям топъл и пресен бял хляб.
Цитирай

Варна

Мнения: 4 633
Всеки ден купувам по половин хляб. Каквото остане вечерта го изхвърлям.
Цитирай

София

Мнения: 7 580
Вкъщи купуваме само нарязан хляб и обикновено или Бонус или някакъв пълнозърнест, задължително най-малката разфасовка... защото и двамата ядеме много малко хляб и един обикновено ни стига за три седмици Embarassed По тази причина не го държа в кутията за хляб, тъй като там мухлясва за 4-5 дни... държа го в пликче и в хладилника
Цитирай
В дървена кутия за хляб. У дома един хляб се задържа само два дни и няма време да мухляса или да изсъхне. А ако вземем от прясно изпечения в Пикадили се свършва на едно ядене
Цитирай

Варна

Мнения: 1 002
и аз купувам от пълнозърнестия тостер - той е в найлонова торбичка и го държа в шкаф. Изяждаме го за два дни. Случва се да мухлясва само през лятото.
Цитирай

Varna

Мнения: 493
в хладилника в кутия за хляб, след това като го вадя го слагам за няколко минути в тостера и е идеален за употреба
по принцип аз много рядко ям хляб сина и мът харесват
Smile
Цитирай

София

Мнения: 3 777
Ние си купуваме питчици- за мен със сусам и мак, а мъжо яде нещо като мини франзелки. Издържат 5 дена и са супер. Ние си купуваме за 3 дена и после пак.
Цитирай

сред цветята

Мнения: 3 033
В найлонова zатворена торбичка. Обаче, ако сме купили голям хляб, го режа да две и едната половина я zамраzявам. Защото ние не ядем особено много хляб. На филий го режа в къщи, не искам да ми го режат в хлебарницата, а когато ядем си режем по колкото ни трябва.
Та така с хлебските истории Wink
Цитирай


Мнения: 1 464
Ами купувам само тостерен и франзелки,държа го в пликче и плетена кошничка  Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.