Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 13 май 2007, 11:12 ч.

За да не почерняват бананите?

  • 1 738
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 642
Имате ли изпитан трик, с който бананите поставени между крема и блатовете или желирани върху тортата да се запазят свежи? При мен всеки път почерняват за наколко часа  Sad

# 1
  • Варна
  • Мнения: 1 443
Сок от лимон и подсладена вода  в съотношение 2 към 1. Птопи ги или ги напръскай с тази смес и няма да почернеят.  chef

# 2
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
Сок от лимон и подсладена вода  в съотношение 2 към 1. Птопи ги или ги напръскай с тази смес и няма да почернеят.  chef
Хм, аз ще пробвам.

# 3
  • София
  • Мнения: 3 774
като ги купя и ги сложа във фруктиерата и не ги разделям, като са заедно, един за друг издържат повече време

# 4
  • София
  • Мнения: 2 642
yaz, благодаря за съвета. Пробвах го - за 12 часа си промениха цвета, но поне не са черни като предишните пъти.

# 5
  • София
  • Мнения: 4 293
Сок от лимон и подсладена вода  в съотношение 2 към 1. Птопи ги или ги напръскай с тази смес и няма да почернеят.  chef
Страхотен съвет  smile3501

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт