Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 636
Имате ли изпитан трик, с който бананите поставени между крема и блатовете или желирани върху тортата да се запазят свежи? При мен всеки път почерняват за наколко часа  Sad
Цитирай

Варна

Мнения: 1 434
Сок от лимон и подсладена вода  в съотношение 2 към 1. Птопи ги или ги напръскай с тази смес и няма да почернеят.  chef
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Сок от лимон и подсладена вода  в съотношение 2 към 1. Птопи ги или ги напръскай с тази смес и няма да почернеят.  chef
Хм, аз ще пробвам.
Цитирай

София

Мнения: 3 747
като ги купя и ги сложа във фруктиерата и не ги разделям, като са заедно, един за друг издържат повече време
Цитирай

София

Мнения: 2 636
yaz, благодаря за съвета. Пробвах го - за 12 часа си промениха цвета, но поне не са черни като предишните пъти.
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Сок от лимон и подсладена вода  в съотношение 2 към 1. Птопи ги или ги напръскай с тази смес и няма да почернеят.  chef
Страхотен съвет  smile3501
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.