Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 266
Препоръчаха ми я за госпожа, но бих искала да чуя повече мнения. Благодаря предварително на тези, които ще се включат  Hug

# 1
 • Мнения: 14 981
А за кой град става дума, бих попитала учтиво аз?  Thinking

# 2
 • Букурещ
 • Мнения: 7 243
А за кой град става дума, бих попитала учтиво аз?  Thinking

София.

# 3
 • Мнения: 275
какво очакваш да чуеш?
Едни ще са доволни, други-не. Зависи ти каква искаш да бъде учителката на детето ти , и дали това, което другите не харесват, ти пък може да го харесваш.
Например нашата учителка е много добра и много от нещата, които прави , изисква или не изисква-аз лично харесвам, но голяма част (а знаем, че мнение за някой  се формира от масите)
от родителите в класа не я харесват.
 И заеш ли защо? -защото изисква родителите да бъдат така добри да проверят домашното на децата си и да подпишат бележниците им.
Изисква много , дава допълнително работа, изискава работа в сборник от по-добрите, оставя допълнително по-изоставащите.
И знаеш ли нито едните нито другите са доволни.
какво искаме ние родителите още не мога да си обясня.
та пак да кажа - каква е госпожата зависи от от това как ти ще я прецениш по работата и, и с какви очи искаш да я видиш.

# 4
 • Мнения: 14 981
А за кой град става дума, бих попитала учтиво аз?  Thinking

София.

Е, да, де.
София или целият останал свят...  Whistling

# 5
 • София
 • Мнения: 1 986
tzveteli,
Как можеш да попиташ така?!  newsm78 #Crazy
Ами едни може да я харесват, други - не! Tired
Ще ти дам съвет - отиди в училището и попитай децата, родителите им, колегите на учителката, говори със самата госпожа Невяна Коларова и си състави мнение!
А и след като са ти я препоръчали - защо търсиш и още мнения?! newsm78

# 6
 • Мнения: 266
Много благодаря за "отзивчивостта"!
Не съм очаквала отговори "харесвам/ не харесвам", а по-скоро "харесвам, ЗАЩОТО....", " не харесвам, ЗАЩОТО...". Чрез подобно отговори бих могла да разбера това, което е важно  ЗА МЕН. Виждам, че някои все пак умеят да дават оценка, само че в случая изместват темата, защото не ме интересува описаната госпожа, а тази, за която питам.
А каква е разликата дали питам родителите по нета или в училище?И защо изобщо тези нападки, като 80% от темите във форума са изискващи СУБЕКТИВНОТО мнение на форумките по една или друга тема...

# 7
 • София, център
 • Мнения: 3 448
Ми най-вероятно тези, които са минали през темата нямат преки впечатления и наблюдения от госпожата, а още по вероятно е просто да не са я чували, но да се чувстват длъжни да напишат нещо.

Това е в сферата на вероятностите, де!

Аз, например, не съм я чувала, но тъй като също се интересувам от 6-то, ще следя темата, белким прочета нещо полезно в нея.

Имам впечатления от Ива Спасова, но не за нея се пита.

А твоята госпожа Коларова вероятно е от началните учителки, или?

# 8
 • Мнения: 266
Да, за начални учителки става дума и по-точно тези, които 2008 ще поемат 1ви клас.

# 9
 • София, център
 • Мнения: 3 448
Да, за начални учителки става дума и по-точно тези, които 2008 ще поемат 1ви клас.

Дано се включи някой!

# 10
 • Мнения: 275
В  никакъв случай не искам да се заяждам, но все пак ми е интересно как ти би се почувствала ако някой ти плеснеше името в нета и искаше точна характеристика каква си.
Много е лесно анонимно-псевдонимно.
Сложила си името на една жена, която със сигурност прави много за своите ученици.  И е такава каквато е. Знам, че не те интересува нашата учителка, но с това ти дадох пример колко са различни мненията и различнни предпочитанията.
Ако попаднеш на 12 души, които ти кажат госпожата е добра защото.............................., а ти не харесаш нито едно нещо от това, което те смятат за добро........какво тогава?
За теб тази госпожа става лоша/
така, че зависи как ние ще подходим към учителката на детето си. Ако  си предубедена -можеш и да си разочарована.

# 11
 • София
 • Мнения: 6 980
haley, в този форум непрекъснато се обсъжда този и онзи лекар... С имена, болници и т.н. Не разбирам какъв е проблемът сега с учителка? Нещо по-различни ли са учителите от лекарите, че не схващам...? Аз бих избирала и се консултирала много по-дълго за учителя, който ще е с детето ми следващите 3 години, отколкото за лекар, чието мнение мога винаги да ревизирам... ooooh!

Съжалявам, че не е по темата на авторката, ама не разбирам какъв е целия този шум...? Иска се мнение за професионализма на лицето Х.

# 12
 • Мнения: 275
Да - коментари за  този или онзи лекар  за този или онзи адвокат цитирайки името им, а ние пишейки псевдонимно не харесвам, просто не е имало подобна тема до сега за да го кажа(освен темата за белия списък на лекарите, но и там като погледнеш и като го сравниш  с черния списък на лекарите-май се повтарят доста имена-тоест за едни си добър , за други -не)
Да всички се интересуваме при какъв учител ще си запишем децата - но точно какъв е учителя е въпрос на който можем да си отговорим едва след като сме се докоснали пряко до него.
Аз записах детето си при учителка, която малко хора харесваха, но как работи тая жена просто и правя поклон.
Пак ще кажа-всеки харесва различни неща, и всеки усеща различно важните неща за детето си.
Няма да давам повече примери за това, какво не харесват в нашата учителка и какво харесвам аз , защото авторката на темата не я интересува описваната госпожа.
Доколкото виждам не се взима голямо отношение по темата, можеби защото през мнение ще има-много добра учителка, през мнение ще има-не не ни харесва.
 

# 13
Супер е. Най-добрият човек когото познавам!!!!

# 14
 • Мнения: 2 033

А каква е разликата дали питам родителите по нета или в училище?...

Например, защото като нещо е черно на бяло написано (и ако мненията са измислено-обидни), може по-лесно да се покаже основание за иск за клевета.

Да се пусне такова запитване в публичен сайт е не просто покана за мнения, а покана за писане на субективни (и може би-изопачени) мнения за конкретен човек, назован по име и който може да е идентифициран чрез конкретно-посочената месторабота.

Можеше поне да помолиш мненията да се пращат на лични.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт