Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 15 май 2007, 14:59 ч.
  • Преглеждания  1 300  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 272
Сдобих се от Пловдив с два пакета амарант. Но първо голям зор да се чисти с тия малки зрънца. Вие как процедирате? Но големия проблем е, че не знам как се приготвя. Направих го както процедирам стандартно- 200 гр вода и две препълнени супени лъжици. Но това въобще не набъбна и впоследствие Михела изака зрънцата цели.
Прочетох старите теми отново, но пак не разбрах.
Благодаря ви

Реклама
# 1
  • München
  • Мнения: 2 567
Аз имах смлян на брашно и процедирах за приготвянето на каши като с другите брашна-накисвах го за 1 нощ във вода, с няколко капки лимонов сок и после бърках кашата. Слагах вътре и плод, като е готова.

# 2
  • Мнения: 3 205
Трябва първо да се смели на брашно, иначе нищо не се усвоява - като при сусама - ципата пречи, защото не се разгражда от стомашния сок. Аз го ползвах като добавка, защото е богат на протеини - към основното брашно за кашата прибавях 1 чаена лъжица брашно от амарант. Не съм го киснала, направо варях с другите съставки.

# 3
  • София
  • Мнения: 272
Благодаря много за отговорите.
А как успявате да го изчистите? Това ми се струва направо непосилно

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт