«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

“уризъм
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 50 отговора

¬арна

ћнени€: 8 769
че при€тното изкарване зависи все пак основно от позитивната нагласа. Ќито ще се мре от глад, нито дечко ще €де пържоли, ако ще и в точно тоз хотел да н€ма супа Laughing.
ј иначе-колкото по-малко хора, толкова по-добре, ние от тълпите б€гаме, иначе къде е почивката
Ќапълно съгласна. само с тази особеност, че са ми капризни децата и не всичко €дат-предпочитат предимно готвено, супа...ей такива неща  Tired...та затова храната е много фажен фактор от почивката ни... Very Happy
ѕри€тно изкарване!  Hug „акам отзиви!
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 892
“ака! ’одихме и се върнахме днес. “ова м€сто е страхотно-природата е неверо€тна.  ’отелът определено е добър-много широки стаи, чисто и което е най-важно- —“–јЎЌќ ЋёЅ≈«≈Ќ ѕ≈–—ќЌјЋ. Ќаправо не можех да пов€рвам на очите и ушите си (а съм ходила на далеч по-скъпи места), много добре настроени към децата (то и доста имаше). ќще с пристигането сервитьорката предложи да гледа детето, за да вечер€ме спокойно  Shocked Shocked Shocked Ќавс€къде в ресторанта имаше обезопасители в контактите..........абе, чудеса (докъде стигнахме такива прости и лесни неща да ни впечатл€ват).
«а храната-сутрин има избор между 6 закуски. когато има над 30 гости на хотела, е шведска маса. ¬ечер- имаше задушени неща (примерно пил.пържола със сос, тел.задушено с гъби......) с една дума не беше сухоежбини. »ма супи. јко се събере 2-3 семейства да поискат готв€т мусака или друго......—ъседни€т хотел “еменуга се намира на 30 метра макс и има неверо€тна пол€нка/кафе/ресторант Crazy. «а разнообразие ходихме и там, в него има детски столчета даже. Ќаправи ми впечатление, че всички хора по хотелите наоколо са страшно/странно? любезни.
Ѕасейнът-малко хладен ми се вид€, но лично проверих термометъра-26 градуса Mr. Green
≈динственото което пропуснахме-езерата. ∆ивот и здраве малки€т дзвер (там се държа като гол€м дзвер обаче и дори не ни изхвърлиха от хотела Mr. Green) да поотрасне още малко.
Ќаоколо имаше още 1 читав хотел на около 500м.
ћежду другото беше пълно с чужденци.
ј сега малко офф- седнахме да вечер€ме в ресторанта с бебефона. ≈дна блондинка го огледа, огледа го пак и пита сервитьора : "»зинете, това wireless ли е" hahaha hahaha hahaha
÷итирай

в Ѕургас

ћнени€: 3 251
Туфи, и аз от снощи звъня да резервирам в хотела на Енергоремонта-само мезонети са останали, днес пак ще се обаждам-в краен случай може и да се навием. Като гледам датата , за 1 ден може да е, но ще се засечем.Искаме резервация от 08.08 до 13.08.
Другият вариант е "Лира"-та, там е прекрасно!Ходили сме доста из този район-любима дестинация ни е... Има и други хотели и хижи-днес цял ден ще се вживявам като телефонистка. Very Happy
Дано стане така, че да открием някъде свободни места.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 8 769
jul, радвам се,ч е сте изкарали страхотно! Ќие се отказахме. ўе отидем в “р€вна, може би следващата година ще посетим ѕаничище! Ќо хотела съм си го заплюла така или иначе!
Ѕлагодар€ ти много за информаци€та, много полезна ми беше!
—апфира, за съжаление н€ма да се засечем. ¬чера отмених резерваци€та. “ака че със сигурност има една свободна ста€, обаче от 12.08 Wink ѕри€тно изкарване ви жела€! ўе отидем там следващата година (а може би и на зимувка). Cool
÷итирай

в Ѕургас

ћнени€: 3 251
Жалко, Туфи!Приятно летуване ви желая!
 В къща Николови ли ще сте в Трявна? /извини ме за любопитството, но приятелите ни днес я освобождават, ако е там имам инфо от извора/.
Няма места в хотела на Енергото, сега звънях пак, но пък има свободен апартамент  в "Лира"- следобяд ще потвърдя резервациите.
« ѕоследна редакци€: сб, 04 авг 2007, 10:39 от —апфира »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 223
jul радвам се, че ти е харесал хотела и местността.
Ќие също сме доволни, хареса ни въпреки че б€хме само за 3 дни.  иснехме в басейна, сауната и фитнеса. ’одихме до езерцето . —упер беше Laughing
ѕак ще ходим при възможност (да го съчетаем с отпуските на ц€лата компани€).

ƒон€ “уфин€ защо така се отказа, ти май много се притесн€ваш за храната. Ќ€ма да останат гладни, ще ги нахран€т децата  Wink ¬се пак при€тно изкарване в “р€вна Love
÷итирай

¬арна

ћнени€: 8 769
ƒон€ “уфин€ защо така се отказа, ти май много се притесн€ваш за храната. Ќ€ма да останат гладни, ще ги нахран€т децата  Wink ¬се пак при€тно изкарване в “р€вна Love
ќх, наистина, капризни са ми децата .... в смисъл, предпочитат готвено, или н€ко€ и друга намазана с нещо си фили€ (в краен случай, ако н€ма какво да се €де).
ƒругото, което ме притесни бе липсата на детски "площадки"/пол€нки. ћоите пощур€ват за такива места и всичко друго щеше да им омръзне бързо.
“ова не означава, че съм отписала м€стото, дори напротив-след тези хубави думи продължавам да жела€ да отидем там, особено през зимата! —поделих и със съпруга ми-той също е навит!
ћного благодар€ на всички за информаци€та!  bouquet
÷итирай

—офи€

ћнени€: 175
¬ ≈нергоремонт става,не е лошо. ато изключим,че на нас храната и обслужването не ни хареса.

newsm12

ƒа, и ние б€хме семейно с двете деца в ≈нергоремонт през юли, когато в —офи€ са били големи жеги....
Ќаистина, м€стото е красиво, но има още какво да се желае. ќбслужването не е на ниво, в ресторанта - само сухоежбина, почти никакви готвени €сти€ или супи - случваше се да има по 1 вид на ден. ќпределено за хранене човек н€ма възможности. ƒа не говорим, че в курорта не функционира нито магазинче за ’—, нито за напитки и цигари. „овек тр€бва да си носи всичко, или да слиза до —апарева бан€. «а —апарева бан€ - препоръчвам ресторант ‘лората.
ћеждудругото - вие разбрахте ли защо цените на хотел ≈нергоремонт са така високи, при положение, че той е в категои€ 1 звезда? Ќа мен не ми стана много €сно на какво се дължат тези цени, при положение , че има хотели във ¬елинград и “ърново, където съм отс€дала на подобни цени, но не може да става и дума за сравнение. Ћюбопитно ми е мнението на тези, които са ползвали услугите на х.≈нергоремонт.
÷итирай


ћнени€: 1 014
» ние см€таме да ходим на ѕани4ище, никога не сме били, а добри отзиви 4ух.
—апфира, може ли координати на х. "Ћира", сним4ици искам да вид€. ¬ие кога ще ходите?
÷итирай


ћнени€: 1 014
јйде да побутна темата. Ќ€кой ще препоръ4а ли друго освен ≈нергоремонт? «асега н€ма места, ще тр€бва да търсим друго.
—апфира, сега вид€х, 4е от 08.08. до 13.08. ви е резерваци€та, зна4и ве4е сте там, дано си прекарвате добре Smile ћол€ те като се върнеш кажи отзиви!
÷итирай

¬арна

ћнени€: 208
јйде да побутна темата. Ќ€кой ще препоръ4а ли друго освен ≈нергоремонт? «асега н€ма места, ще тр€бва да търсим друго.
—апфира, сега вид€х, 4е от 08.08. до 13.08. ви е резерваци€та, зна4и ве4е сте там, дано си прекарвате добре Smile ћол€ те като се върнеш кажи отзиви!
ƒа се включа и аз по темата.
ƒнес се върнахме от седмичен престой в ≈Ќ≈–√ќ–≈ћќЌ“.
ќбщо взето съм доволна от услови€та, които предлага хотелът с малки изключени€ и забележки относно отзивчивостта на персонала.
Ќа нас ни се наложи да се местим 3 пъти от ста€ в ста€, тъй като н€маха добра координаци€ самите служителки на рецепци€та, за което пък недоволстваха обслужващи€ персонал, както и ние, които тр€бваше да се местим.  огато резервирахме, имаше свободни само 2 нощувки в ста€ с 3 легла, след което се освобождаваше друга ста€, в ко€то имахме уговорка да се преместим.   огато дойдоха хората, резервирали ста€та, ни преместиха в абсолютно същата ста€, а в последстве се оказа, че стаите са еднакви и новодошлите н€мат никакви претенции относно това, в ко€ ста€ да бъдат.
ќще нещо - не б€ха разбрали колко точно нощувки зав€ваме, тъй като правихме резерваци€та по телефон и ни сюрпризираха непри€тно едини€ ден, връщайки се от поход, че тр€бва да освободим незабавно. ƒобре, че имаше свободен мезонет, в който да се настаним последната нощ.
ќтносно храната: сносно приготвена, но еднообразна, предимно пържена. «акуската бе за 7-те дни, в които б€хме, абсолютно еднаква и слабо представена в сравнение с други хотели.
ƒоста от хората в хотела се оплакваха от стомашно-чревен вирус, който по вс€ка веро€тност дойде от персонала в кухн€та.
»маше време, в което топлата вода хич € н€маше. ≈дини€ път в 5 сутринта, а други€ път към 18, точно когато хората се прибират от езерата и искат да вземат горещ душ. —лед направена забележка, нещата се поправиха.

ƒотук със забележките.

—таите са уютни и в ц€лото ѕаничище като че ли това е най-добри€т хотел откъм база. ‘итнес уредите са съвсем нови.

¬ близки€т хотел “≈ћ≈Ќ”√ј предлагат изключително вкусни салати, овче кисело мл€ко с боровинки и други вкусотии.

¬ариант за нощуване е хижа √юндера, където готвачът е много добър и предлагат разнообразни готвени €сти€. “ам нощувката в апартамент е на цена 60 лв като сами€т апартамент изглежда доста луксозен и уютен, дори по-хубав от ста€ в ≈Ќ≈–√ќ–≈ћќЌ“. ќстаналите стаи в та€ хижа са с общ санитарен възел, който е също доста симпатичен и чист, ако мога така да се израз€.
√юндера е и добра дестинаци€ за поход към езерата и водопада — ј ј¬»÷ј.

јко н€кой иска повече инфо за маршрути, транспорт до езерата или нещо друго, нека пише.

» за да завърша - –»Ћј е прекрасна! ≈зерата, водопадът и природата, които вид€хме, също. «авърнах се заредена от красотата на та€ планина и местност.


÷итирай


ћнени€: 1 014
rozov_pinko , мерси за информаци€та! Ќе съжал€вам, 4е н€маше места в ≈нергоремонт след като про4етох впе4атлени€та ти. ƒали можем да отидем без резерваци€ и да се настаним на м€сто в хотел, който си харесаме? ƒали ще намерим места ми е мисълта или хубавите хотели са пълни? ј и кои хотели ще ми препоръ4аш? ƒържа най-ве4е на хигиената, да е 4исто и по възможност нови4ко, а и да не е съмнителна храната като в ≈нергоремонт, все пак сме с малки деца.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 208
rozov_pinko , мерси за информаци€та! Ќе съжал€вам, 4е н€маше места в ≈нергоремонт след като про4етох впе4атлени€та ти. ƒали можем да отидем без резерваци€ и да се настаним на м€сто в хотел, който си харесаме? ƒали ще намерим места ми е мисълта или хубавите хотели са пълни? ј и кои хотели ще ми препоръ4аш? ƒържа най-ве4е на хигиената, да е 4исто и по възможност нови4ко, а и да не е съмнителна храната като в ≈нергоремонт, все пак сме с малки деца.
¬ ѕаничище по мои впечатлени€ н€ма гол€м избор на хотели и не бива да се рискува да се отиде без предварителна резерваци€.
¬ близост до ≈Ќ≈–√ќ–≈ћќЌ“ са двата хотела - “≈ћ≈Ќ”√ј и Ѕќ–, но за съжаление за т€х не мога да кажа как изглеждат стаите отвътре.
Ќаправи ми впечатление само, че в Ѕќ– може да избираш дали да бъдеш в ста€ с телевизор или без, като това се отраз€ва на цената.

¬ Ћ»–ј усп€хме да разгледаме залите за телевизи€, игра и семинари. Ќе б€ха лоши, за стаите - не знам.

’отел "ѕланински езера" пък е зает в момента от п-ли на " орпуса на мира" и там н€маше свободни стаи.

¬ станци€та на Ѕƒ∆ не сме провер€вали услови€та. Ѕихте могли да звъннете и там, но мо€т съвет е да не тръгвате без предварителна резерваци€, особено ако сте с малко дете.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 8 769
rozov_pinko и аз много ти благодар€ за споделените впечатлени€!  bouquet
¬ече, след като се завърнах и от почивката в “р€вна, не съжал€вам, че не сме отишли в ≈нергоремонт-може би следващото л€то ще са подобрили координаци€та и храната си.  Peace
–ила си остава за мен дестинаци€ и рано или късно ще отидем там на почивка!
÷итирай

в Ѕургас

ћнени€: 3 251
rozov_pinko , мерси за информацията! Не съжалявам, 4е нямаше места в Енергоремонт след като про4етох впе4атленията ти. Дали можем да отидем без резервация и да се настаним на място в хотел, който си харесаме? Дали ще намерим места ми е мисълта или хубавите хотели са пълни? А и кои хотели ще ми препоръ4аш? Държа най-ве4е на хигиената, да е 4исто и по възможност нови4ко, а и да не е съмнителна храната като в Енергоремонт, все пак сме с малки деца.
Ви, ние в началото на август бяхме в х-л "Лира"- наехме апартамент за пакет от 5 нощувки- цената му е 70 лв. Има в стаите радиатори ADAX, които при нужда си включвахме,  хладилник, ТВ и ни предоставиха и ДВД с много детски филмчета. Самостоятелен бойлер - 24 часа топла вода в денонощието и печка в банята за отопление. В хотела има фитнес.
Хотелът е много хубав, персоналът също /ако ходите, специални поздрави на Весо-управителят от Бургас!/
Ето сайта им: http://www.hotel-lira.com/
Приятелите ни бяха в апартамент в Енергоремонт-Бобовдол, не останаха особено очаровани- басейна с прекалено ниска Т, стаите по-малки и липсва хладилник, закуската и храната - на не особено ниво, хранеха се при нас в ресторанта към хотела.
"Еделвайс" 1, не функционира, защото непосредствено до него строят номер 2, "Лъч" е хубав хотел, но беше всичко заето, както и в БДЖ-то, само с предварителна резервация. За "Бор" имам само външни впечатление-изглежда добре, но не искахме там защото имаше ученици на лагер - шумно щеше да е предполагам.
Иначе по красота друго такова място в България няма! Дано не орезилят със строежи и улици това толкова диво, прекрасно и все още на места девствено кътче!
Ако те интаресува още нещо питай.
« ѕоследна редакци€: чт, 30 авг 2007, 12:51 от —апфира »
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 50 отговора