Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 17 май 2007, 14:49 ч.
  • Преглеждания  1 135  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 362
Привет, момичета!
Искам да попитам тези от Вас, които сами готвят за дечицата си - когато (ако) готвите черен дроб как постъпвате:
1. с обезкървяването му?
2. с приготвянето му?
Благодаря предварително  Simple Smile

OFF: Имам размразен свински черен дроб за нас и предположих, че мога да сготвя и на деето от него като отделя една част.
Но тъй като той никога не е ял дроб (винаги съм му готвила аз) и не съм наясно   Embarassed

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 502
Черен дроб съм виждала в купешки манджи за деца над 1 годинка, но аз за първи път дадох малко преди да навърши 2 години - все пак това си е карантия, а през нея минават отпадъчните вещества в организма. Понеже не давам пържено, правила съм й супичка със заешки дроб (когато купуваме цял заек има и дроб).
И по принцип не съм фен на замразените меса, защото не е ясно колко пъти е било размразявано. Виж ако е купено прясно и замразено от тебе - това е друг въпрос.

# 2
  • София
  • Мнения: 362
Нати, благодаря ти - за това не се бях замисляла - много ти благодаря.
А за заешкото дробче - пак ти благодаря Simple Smile - в събота трябва да се купи месо за детето - всякакво, което означава, че ще взимаме и зайче и ще пробваме първо с него Simple Smile

  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт