Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 17 май 2007, 20:24 ч.
  • Преглеждания  12 644  Мнения  22  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 2 548
Има ли нещо специфично в панировката?
Не остават ли сурови (колко време долу горе се пържат?)

Благодаря за отговорите   bouquet

Реклама
# 1
  • далече от морето
  • Мнения: 1 120
извинявам се,но какво са кладници?

# 2
  • Мнения: 2 548
Гъбки Simple Smile

# 3
  • далече от морето
  • Мнения: 1 120
мерси много   bouquet
не стават ли по обичайния начин с яйце и брашно?

# 4
  • Мнения: 2 548
ами не знам, не съм панирала никога гъби...
ама как се прави тази панировка
първо в яйцето, после в брашното и накрая пак в яйцето?

# 5
  • далече от морето
  • Мнения: 1 120
да,аз така панирам месо и чушки.предполагам,че и гъби може  newsm78
свеки пък,разбърква яйцата с брашното на каша и топи месцето и първи-нейния вариянт е много мързелив  Joy (но си мисля,че слагаше и нещо друго в панировката)

# 6
  • Мнения: 2 548
Галета?


Мерси, ще пробвам яйце-брашно-яйце пък каквото стане.


  bouquet

# 7
  • София
  • Мнения: 8 347
Яйце, брашно+ малко сол и после пак яйце. Не остават сурови, много са хубави.

# 8
  • далече от морето
  • Мнения: 1 120
Яйце, брашно+ малко сол и после пак яйце. Не остават сурови, много са хубави.
така найстина стават хубави,друг вариант е и с галета,но за гъбите може и да не стане  newsm78
иначе аз много обичам да панирам със сусам

# 9
  • Sofia
  • Мнения: 11 590
Аз правя каша/тесто от брашно, яйце и бира/газ. вода, топя в него кладницата и пържа, колкото позволява панировката... става страхотна панирана кладница.
Благодаря за подсещането, ще направя тези дни. Grinning

# 10
  • София
  • Мнения: 1 271
извинете но от къде ги купувате (или сте си ги набрали)
и каква е цената  newsm78

  chef

# 11
  • Sofia
  • Мнения: 11 590
Аз обичайно от Била ама цената не мога да кажа... във всеки случай абсолютно поносима.  Simple Smile

# 12
  • Мнения: 2 548
Към 4 лв е един килограм.

Балгодаря на всички!
Морена, сигурно ще пробвам твоята панировка...обожавам да има бира  Simple Smile

# 13
  • далече от морето
  • Мнения: 1 120
Аз правя каша/тесто от брашно, яйце и бира/газ. вода, топя в него кладницата и пържа, колкото позволява панировката... става страхотна панирана кладница.
Благодаря за подсещането, ще направя тези дни. Grinning

питах свеки и тя каза,че прибавя бира.тази панировка,тя ползва за всичко
не съм яла такива гъби.тези дни ще купя и ще няправя   bouquet

# 14
  • Мнения: 11 612
не съм яла такива гъби.тези дни ще купя и ще няправя   bouquet

Много са вкусни......Аз не ги панирам...Така си ги пържа със сол....Обядвала съм само пържени кладници с хляб и ми е било много вкусно! Засищат!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт