Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора


Мнения: 2 546
Има ли нещо специфично в панировката?
Не остават ли сурови (колко време долу горе се пържат?)

Благодаря за отговорите   bouquet
Цитирай

далече от морето

Мнения: 1 119
извинявам се,но какво са кладници?
Цитирай


Мнения: 2 546
Гъбки Smile
Цитирай

далече от морето

Мнения: 1 119
мерси много   bouquet
не стават ли по обичайния начин с яйце и брашно?
Цитирай


Мнения: 2 546
ами не знам, не съм панирала никога гъби...
ама как се прави тази панировка
първо в яйцето, после в брашното и накрая пак в яйцето?
Цитирай

далече от морето

Мнения: 1 119
да,аз така панирам месо и чушки.предполагам,че и гъби може  newsm78
свеки пък,разбърква яйцата с брашното на каша и топи месцето и първи-нейния вариянт е много мързелив  35 (но си мисля,че слагаше и нещо друго в панировката)
Цитирай


Мнения: 2 546
Галета?


Мерси, ще пробвам яйце-брашно-яйце пък каквото стане.


  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 7 592
Яйце, брашно+ малко сол и после пак яйце. Не остават сурови, много са хубави.
Цитирай

далече от морето

Мнения: 1 119
Яйце, брашно+ малко сол и после пак яйце. Не остават сурови, много са хубави.
така найстина стават хубави,друг вариант е и с галета,но за гъбите може и да не стане  newsm78
иначе аз много обичам да панирам със сусам
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 109
Аз правя каша/тесто от брашно, яйце и бира/газ. вода, топя в него кладницата и пържа, колкото позволява панировката... става страхотна панирана кладница.
Благодаря за подсещането, ще направя тези дни. Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 1 271
извинете но от къде ги купувате (или сте си ги набрали)
и каква е цената  newsm78

  chef
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 109
Аз обичайно от Била ама цената не мога да кажа... във всеки случай абсолютно поносима.  Smile
Цитирай


Мнения: 2 546
Към 4 лв е един килограм.

Балгодаря на всички!
Морена, сигурно ще пробвам твоята панировка...обожавам да има бира  Smile
Цитирай

далече от морето

Мнения: 1 119
Аз правя каша/тесто от брашно, яйце и бира/газ. вода, топя в него кладницата и пържа, колкото позволява панировката... става страхотна панирана кладница.
Благодаря за подсещането, ще направя тези дни. Very Happy

питах свеки и тя каза,че прибавя бира.тази панировка,тя ползва за всичко
не съм яла такива гъби.тези дни ще купя и ще няправя   bouquet
Цитирай


Мнения: 11 612
не съм яла такива гъби.тези дни ще купя и ще няправя   bouquet

Много са вкусни......Аз не ги панирам...Така си ги пържа със сол....Обядвала съм само пържени кладници с хляб и ми е било много вкусно! Засищат!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора