Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
15-29 от 371 отговора
ДОКТОР ГИДИКОВА
Цитирай


Д-р Бузалов и Д-р Стоянов newsm10
Цитирай


За мен най-добрия гинеколог в Стара Загора е Д-р Ина Цонева. Противоречиви мнение били... Колко пъти ходихте на преглед при д-р Цонева, Ekcnpec, че имате такова мнение за нея?
Цитирай


Маria.4, някъде да видяхте в моя постинг да казвам кой е най-добрия гинеколог в Стара Загора... Случайно и да видяхте да казвам, че доктор Ина Цонева е НЯКАКВА...? Добра или лоша...?
И какво общо имат моите прегледи при Цонева, относно засегнатия въпрос в тази тема...?
С това си питане, се отклонявате встрани от основния разговор (за справка - Правилата на форума и отношението към офф-топиците)...
И откровено казано... Тонът, с който водите дискусията... Не ми харесва...!

П.С. За да задоволя напълно любопитството ви, ще ви кажа... На последния преглед, Цонева ми каза, че никога повече няма да ми дойде... Твърде сериозно съм притеснен... А жена ми още повече, защото уж аз щях да раждам третото... Wink
« Последна редакция: Вт., 26 Юни 2007, 17:06 от Ekcnpec »
Цитирай


Мария 4, не се увличай. Темата е за препоръка за лекар, не за реклама на лекар. Д-р Ина Цонева...ами да, противоречива личност е, какъв ти е проблемът. Както много правилно е казал Експрес, всеки доктор си има привърженици и противници. Аз например знам за един много тъмен и трагичен инцидент от кариерата на д-р Христов, но пък 100% от жените, с които съм говорила са много доволни от него/виждала съм го веднъж, по отношение на човешкото отношение мога да съдя и сама-чудесен е Peace/. Д-р Трифонов-също веднъж съм го виждала, отношението му беше перфектно, но тук пък има дами, които са на нож с него по принципни въпроси и аз им отдавам пълно право. Д-р Найденова-невероятен специалист и човек, аз съм си я избрала за мой лекар, тя спаси живота на майка ми и аз ще съм й вечно благодарна. Д-р Даков-не само не съм чувала нищо лошо за него, напротив-той пък спаси живота на детето на мой братовчед с изкуствено дишане и въобще без неговата намеса то нямаше да е живо. Д-р Люба Тодорова-също без нейната компетентна намеса наше близко дете нямаше да го има/майката беше с голяма миома/. Д-р Тодоров, д-р Кадирева...има ред видни специалисти в нашия град. Момичето е пуснало темата за да се ориентира. Аз лично от другите нямам лични впечатления, раждах при д-р Снежана Узунова, но не съм доволна от нея. Това е. Дано да съм била полезна Peace
Цитирай


Аз смятам да раждам при доктор Христов , много съм доволна от неговото отношение към мен:)
Цитирай


Доволна съм от доктор Кадирева . Тя няма договор с касата и не се ангажира с израждане . Това преди 4 години . Наскоро ходих при доктор Мима Димитрова и съм доволна също . Тя работи с направления .
Цитирай


Аз пък съм крайно недоволна от д-р Мима Димитрова. Ходих при нея преди две години. Тя скри от мен че плода има проблем. Препоръча ми да отида и да си пратя преглед при д-р Кадирева, която още с включването на апарата ми каза "Съжалявам моето момиче". Е ако е доктор този който незнае как да ти каже лошите новини и те праща при друг доктор - просто нямам думи Shocked.
Цитирай


д-р Татяна  Гидикова,  newsm10
Цитирай


Между другото при д-р Мима Димитрова има и друг случай на скрити проблеми, които доведоха до фатален край на бременността. Пак не е казала нищо, нито е насочила момичето към консултация, изобщо...не ми се изпада в подробности, да не човъркам раните на хора, които много обичам Love
Цитирай


Аз  ти препоръчвам д-р Христов.
Цитирай


И аз ходих при д - р Мима Димитрова  с предишната си бременност , уж всичко било наред , но явно не е било , изчезна когато бях в 7 месец и не се знаеше кога ще се появи , поне да беше предупредила.Бях доволна в началото след това не.
Цитирай


Много се чудих дали да пиша и аз , но накрая се реших. Аз раждах при д-р Трифонов и съм безкрайно недоволна от него. Ако искате да раждате секцио, може би това е правилния доктор, но иначе НЕ. Добре, че беше акушерката (на която за съжаление не й разбрах името) да упорства докрай и да направи всичко възможно да родя нормално. Ако беше останало доктора да решава беше ме срязал и си решава проблема. Ами това е моето мнение по въпроса за д-р Трифонов. А относно някаква препоръка за доктор - аз съм чувала добри отзиви за д-р Бузалов.
Успех в избора на лекар и леко раждане.
Цитирай


И аз да сложа едно такова мнение за д-р Трифонов. Караше една приятелка да ражда секцио защото била на 30г. и неможело толкова късно да роди нормално първо дете  Shocked Shocked - иначе вси4ко останало си й е ок. Така я беше ушашавил милата  #Crazy. Попрочетохме някой неща с нея и в крайна сметка роди нормално, но ако се беше доверила на доктора си щеше да я среже да нула време.

Иначе гласувам с две ръце за д-р Бузалов.
Цитирай


Ами аз ще дам глас за Христов и Мима Димитрова(но тя май не е за тази тема,защото не работи в Аг).
Цитирай


15-29 от 371 отговора