Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 24 май 2007, 16:20 ч.
  • Преглеждания  1 304  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • sofia
  • Мнения: 3 427
Искам в тенджера под налягане да го правя,дали ще стане?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 4 293
Да  Peace
За манджа (не скара, печене) от шола няма по-хубаво  месо Peace

# 2
  • София
  • Мнения: 6 154
Става  Peace

# 3
  • casa dolce casa
  • Мнения: 172
Шолът е подходящ за шницели. Телешко варено е най-хубаво от джолана ,задължително разрязан по дължина.

# 4
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Шолът е подходящ за шницели. Телешко варено е най-хубаво от джолана ,задължително разрязан по дължина.

За варено трябва да им и кокал. Освен джолан взимам и телешки гърди.

# 5
  • sofia
  • Мнения: 3 427
Не стана лошо,малко повече го варих

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт