Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sofia

Мнения: 3 364
Искам в тенджера под налягане да го правя,дали ще стане?
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Да  Peace
За манджа (не скара, печене) от шола няма по-хубаво  месо Peace
Цитирай

София

Мнения: 6 154
Става  Peace
Цитирай

casa dolce casa

Мнения: 172
Шолът е подходящ за шницели. Телешко варено е най-хубаво от джолана ,задължително разрязан по дължина.
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Шолът е подходящ за шницели. Телешко варено е най-хубаво от джолана ,задължително разрязан по дължина.

За варено трябва да им и кокал. Освен джолан взимам и телешки гърди.
Цитирай

sofia

Мнения: 3 364
Не стана лошо,малко повече го варих
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.