Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 488
Предполагам на всеки се е случвало да купи от вносния чесън с големите глави. Забелязали ли сте, че на следващия ден счукания чесън от бял е станал....синьо-зелен? И това става само с вносния.
Чудя се защо. Явно става някаква реакция, но защо не се получава същото с нашия чесън? Дали това означава нещо?
Цитирай

BABYLAND

Мнения: 3 393
И на мен ми се е случвало. За това предпочитам като ми трябва счукан чесън да го правя на момента.
Цитирай


Мнения: 502
Китайския чесън от оцета позеленява.
Да си караме на български  Hug
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Да, има нещо такова. Не знам защо. Тук все вносен купувам, при счукване или пресоване не ми е давал дрфуг цвят, но при оцет (правя си люти чушки в марината и там го слагам) след време винаги е отровно зелен  Sick често - непоносимо лют  Confused
Цитирай

casa dolce casa

Мнения: 172
И на мене точно от комбинация с оцет ми е позеленявал.Явно има нещо гнило Thinking
Но нормален чесън все по трудно се намира.Май само по пазарите.Този едрия има и по различен вкус.
Цитирай


Мнения: 1 351
Не съм забелязала, но аз просто го правя на момента, не го оставям за следващи дни счукан.
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 278
И на мене точно от комбинация с оцет ми е позеленявал.Явно има нещо гнило Thinking
Но нормален чесън все по трудно се намира.Май само по пазарите.Този едрия има и по различен вкус.

Някъде бях чела, че китайския е генномодифициран (не съм 100 % сигурна, ама не искам и да рискувам),отделно, че китайския като го готвя и ми мирише на стари чорапи Sick.

та затова не го купувам, а си търся някой неугледен, ама с натуралния си вкус.

Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.