Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Някой може ли да ми каже булгурът суров ли се слага или се сварява? Че от всички рецепти,които прочетох не ми стана ясно.
Цитирай


Мнения: 1 798
Да, булгурът трябва да е сварен.
Салата"Табуле"
Продукти: 2 ч. ч. ситно нарязан пресен магданоз, 4 домата, 1 ч. ч. ситно нарязан пресен джоджен, 0,5 ч. ч. булгур, 4 стръка ситно нарязан пресен лук, 50 мл зехтин, сок от 2 лимона, черен пипер, сол.
Булгурът се изчиства, измива се , вари се ,и се отцежда. Прибавят се лимоновият сок и ситно нарязаните домати и се оставя да отлежи около половин час. Магданозът, джодженът и лукът се разбъркват добре и към тях се прибавя сместа с булгура и доматите. Полива се със зехтина и се подправя със сол и черен пипер.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.