Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 506
Може би не е ново за вас, но вижте какво хлебчета направих:


Една франзела се разрязва на 3 или 4 части, в зависимост от дължината - да се получат около 15-20 см. хлебчета, или пък се купуват такива малки франзелки. Всяко парче (хлебче) се разрязва на 4-5 места, но не съвсем до долу. Отделно в купичка се разбърква леко размекнато краве масло с чесново брашно и сол. Във всяка резка на хлебчетата се слага около 1 кафена лъжичка от сместа. Всяко хлебче се завива във фолио, нареждат се в тава и се пекат в предварително загрята фурна за около 15-20 минути.
Цитирай

Universe

Мнения: 1 508
 Hug Hug HugЩе се пробват Peace!!!
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Валя, супер са!  Hug
Цитирай

Севлиево

Мнения: 1 649
Аз имах една подобна рецепта, за която се използваше по-стар хляб, но процедурата беше същата. Добре, че ми напомни, защото у дома хлабът постоянно остава, а така 6те си го хапнем  Laughing Мерси   bouquet
Цитирай

София, България

Мнения: 1 702
Непременно ще се пробва! Hug
Дайте ми на мен тестено  Embarassed
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 437
Аз купувам направо готови чеснови хлебчета (по-лесно ми е Laughing) Peace
Цитирай


Мнения: 375
Правила съм ги, много са вкусни!
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 116
Отдавна мислех за рецептата, каква точно може да е, но сега вече ще знам.
Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.