Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

сърцето ми е до морето

Мнения: 1 305
Имам един сом в хладилника и се чудя как да го приготвя. Давайте идеи!
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
На скара или в сух тефлонов тиган Smile В интерес на истината само така съм яла сом и много ми хареса.
Цитирай

сърцето ми е до морето

Мнения: 1 305
И аз така мисля. Вече прочетох няколко рецепти
Цитирай

в Австрийско...

Мнения: 1 951
Запази си главата, много хубаво става на супичка.
Цитирай

сърцето ми е до морето

Мнения: 1 305
Как да я направя тази супичка?
Цитирай

в Австрийско...

Мнения: 1 951
Как да я направя тази супичка?

Рибата се сварява със сол (10ина минути). Бульонът се прецежда и рибата се обезкостява. Запържва се лук, картофи (на кубчета), моркови чушка. Добавя се малко брашно и се залива с бульона. Слага се рибата и се вари докато се сварят картофите. Добавят се още доматен сок, девисил, чер пипер.
Рецептата е на майка ми, много вкусно става.
Цитирай

густо майна Филибето

Мнения: 6 487
Най-вкусната супа която съм правила от риба, беше от главата на сом Peace
Цитирай

сърцето ми е до морето

Мнения: 1 305
Смесих две рецепти и ето какво направих:
Сома се разряза на филии, сложих го в една тава и го омесих  с подправката за риба на Котани. Накъсах една връзка копър, нарязах едно 3 стръка лук, залях зехтин  и  със сока на 3 лимона , а самите лимони също прибавих към всичко това. Сложих и листа дафинов лист и полях с малко бяло вино. Оставих така да престои около 40 мин. и започнах да слагам филетата в горещ грил тиган, заедно с изброените по-горе продукти. Така от двете страни и мисля ,че се получи много добре.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.