Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 887
Вчера направих много вкусен крем карамел, но карамелизираната захар не се разтопи,а си остана твърда на дъното на чашките.От какво се получава така newsm78
Цитирай
Зада се разтопи карамела от дъното на чашката трябва да престои по-дълго време преди да се обърне /поне 1 ден/ това е магията на карамела.
Цитирай

София

Мнения: 887
Зада се разтопи карамела от дъното на чашката трябва да престои по-дълго време преди да се обърне /поне 1 ден/ това е магията на карамела.
ахаааа Rolling Eyesпък ние го изядохме на втория час Laughing
Цитирай

Земята

Мнения: 1 426
Много вкусен си го направила, затова не сте го почакали още малко!  Very Happy
И у нас мъжа ми си изяжда неговия крем-карамел почти топъл, а после вика: ама само в моята чашка захарта не се беше разтопила!  35
Цитирай

Раднево

Мнения: 780
Зада се разтопи карамела от дъното на чашката трябва да престои по-дълго време преди да се обърне /поне 1 ден/ това е магията на карамела.
ахаааа Rolling Eyesпък ние го изядохме на втория час Laughing
hahaha и у нас никога не се стапя карамела - изяждаме го веднага след като изстине /  един ден може да стой само в сейф на който не знаем кода /
Цитирай


Мнения: 121
За да не остава твърда карамелизираната захар и да се налага да се чака дълго време да се разтопи, аз знам един пиниз  Smile и искам да го споделя с вас. Когато правя крем карамел първо изсипвам млечно-яйчената смес в купичките и едва след това карамелизирам захарта и я разпределям и нея в купичките.  Така дори и топъл да е крем карамела захарта е разтопена. Ако искайте пробвайте и кажете как се е получило. Успех!
Цитирай

София

Мнения: 887
За да не остава твърда карамелизираната захар и да се налага да се чака дълго време да се разтопи, аз знам един пиниз  Smile и искам да го споделя с вас. Когато правя крем карамел първо изсипвам млечно-яйчената смес в купичките и едва след това карамелизирам захарта и я разпределям и нея в купичките.  Така дори и топъл да е крем карамела захарта е разтопена. Ако искайте пробвайте и кажете как се е получило. Успех!
Ей това ще го пробвам непременно,че  мойте зверове не могат да чакат цял ден да се разтопи някаква си захар Mr. Green
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.