Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 31 май 2007, 20:55 ч.
  • Преглеждания  2 409  Мнения  16  Онлайн  1
Отговори
  • Самоков
  • Мнения: 422
Какво мога да направя от тесто за пица. Днес правих и ми остана и се чудя за какво друго мога да го използвам.

Реклама
# 1
  • Мнения: 237
Мекици Peace

# 2
  • Milano / Como
  • Мнения: 3 388
Кренвиршки, кашкавалки  Peace

# 3
  • Мнения: 5 251
и всякакви видове закуски със сирена и колбаси; пърленки,  милинки и месеница/тутманик

# 4
  • Мнения: 483
Как се правят пърленки newsm78

# 5
  • Мнения: 5 251
eто Пърленки на скара на Веси.

Още видове - след два дни  Laughing

# 6
  • София
  • Мнения: 444
 smile3521 ееееей какви пърленки правят в Чифлика -Троянско ......... същите са мммммм ще си направя   smile3508

# 7
  • Мнения: 483
eто Пърленки на скара на Веси.

Още видове - след два дни  Laughing
newsm10
Мерси! Изглеждат много вкусни, аз за съжаление нямам скара ooooh!

# 8
  • София
  • Мнения: 3 631
eто Пърленки на скара на Веси.

Още видове - след два дни  Laughing
А тези пърленки наистина ли стават от такова тесто за пица? Не трябва ли нещо да му се добави?

# 9
  • Варна
  • Мнения: 2 379
И аз за мекици го употребявам. Но можеш да си го прибереш и във фризера, няма проблем, след няколко дни пак ще направиш.

# 10
  • Мнения: 349
Какво мога да направя от тесто за пица. Днес правих и ми остана и се чудя за какво друго мога да го използвам.
nelly_d,
не си уточнила вида на тестото - аз използвам домашно приготвено и когато ми остане оформям 
кифлички със сирене или друг солен пълнеж или кренвиршки.

# 11
  • Мнения: 5 251
eто Пърленки на скара на Веси.

Още видове - след два дни  Laughing
newsm10
Мерси! Изглеждат много вкусни, аз за съжаление нямам скара ooooh!

Мама Е стават не само на скара - ако имаш някой дебелодънен тиган (или оребрен тиган, или тефлонов, но се правят без да слагаш никаква мазнина - или каквато и да е скара, пак стават

# 12
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 417
Ако не го използваш цялто - мушни го във фризера. След време само размразяваш и действаш, все едно току що си го замесила.

# 13
  • в Австрийско...
  • Мнения: 1 951
След време само размразяваш и действаш, все едно току що си го замесила.

Аз имам едно но се чудя колко време трябва да го чакам да втаса след като го размразя?

# 14
  • Мнения: 5 251
Като се размрази хубаво, поне още около 30 мин да се климатизира

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт