Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 026
момичета, как да приготвя картофки соте, знам, че първо се сваряват картофите, а после се пържат, но не съм много сигурна, пък много са ни се дояли. Помагайте!
Цитирай

на ОколовръсТното в ПАЛАТка

Мнения: 4 176
Знчи аз по лесния начин.
Аз ги режа на едро и ги слагам в дълбока тава. Увкусявам ги и ги заливам с вда да се покрият.
катос е изпари водата слагам равни части олио и краве масло и леееекичко развърквам или смо разклащам.

Увеличаваш фурната на максимални на ГРИЛ само.

Печеш до желания резултат.
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Обелвам ,нарязвам на кубчета и сварявам в микровълновата до полу-готовност.Загрявам в тиган масло и олио и без да го препълвам ги запържвам-ако е нужно и на два пъти .Сипвам в съд с капак , прибавям нарязан копър,сол  и малко чесън на прах и ги раздрусвам за да се объркат с подправките. Може да им се добави и бекон -запържен на кубчета.
Цитирай

Den Haag

Мнения: 1 311
СВАРЯВАМ КАРТОФИТЕ НАРЯЗАНИ НА КУБЧЕТА СЛЕД ТОВА ЗАГРЯВАМ ТЕЧЕН МАРГАРИН ИЛИ МАСЛО И ГИ ПОЗАПЪРЖВАМ МАЛКО КАТО ИМ ДОБАВЯМ СОЛ,ЧУБРИЦА,ЧЕСЪН НА ПРАХ И МАЛКО ЧЕРЕН ПИПЕР.ДА ТИ Е СЛАДКО
Цитирай

на ОколовръсТното в ПАЛАТка

Мнения: 4 176
ЕЕЕЕЕЕ Ама вие много нездрависловно:) newsm22
Цитирай

София

Мнения: 460
Да ви кажа и нашия вариант:)
Нарязвам картофите на резенчета, сварявам ги на пара, като поизтинат ги пръжвам в масло, като за по икономично, ползвам 50/50 олио и масло. Номера е като ги обърнеш, докато се приготвя втората страна да ги посолиш отгоре, може и с някоя готова подправка. Стават разкошни, вкъщи всички много ги обичаме, а ако направиш и доматено сосче за поливка, мммммммммм:)))
Цитирай

София

Мнения: 1 655
Цитат на: nestinarka
Обелвам ,нарязвам на кубчета и сварявам в микровълновата до полу-готовност.Загрявам в тиган масло и олио и без да го препълвам ги запържвам-ако е нужно и на два пъти .Сипвам в съд с капак , прибавям нарязан копър,сол  и малко чесън на прах и ги раздрусвам за да се объркат с подправките. Може да им се добави и бекон -запържен на кубчета.

И аз ги приготвям по същия начин, но като мазнина използвам само олио, а чесъна е току що обелен и намачкан.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.