Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 2 юни 2007, 11:17 ч.
  • Преглеждания  1 698  Мнения  19  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 240
здравейтее Hug  днес реших да дам на малката кускус за закуска, снощи няма да ви казвам колко си играх да го направя  Shocked сварих го и като почнах да го пасирам се оказа ,че това чудо няма пасиране ... колкото и да го мачках,усилвах-намалях степените на пасатора, пробвах и в кана миксер, не и не седи си цял и непокътнат...  може и да греша ,че използвах обикновен кускус,бебешки ли трябва да купувам??? аз взех на primo gusto. помагайтеSimple Smile)

Реклама
# 1
  • На морския бряг
  • Мнения: 652
Аз кус кус не пасирам Grinning. Вземи си детски кус кус на Плазмон.

# 2
  • Мнения: 240
Netty, не се и мъчи да го пасираш, няма да стане  Joy

# 3
  • при Arctic Monkeys
  • Мнения: 1 234
и бебешки кус кус ли има, не знаех. а защо се мъчиш да пасираш, като той е достатъчно мек? newsm78

# 4
  • Мнения: 240
ами пасирам,защото малката се дави, гади и се като има парченца  Sick

# 5
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Не става за пасиране, веднъж опитах само. Давах грис, по-лесно и полезно е  Peace

# 6
  • Мнения: 1 797
ами пасирам,защото малката се дави, гади и се като има парченца  Sick

Тогава според мен изчакай с тоя кус-кус.Нищо няма да пропусне,ако започнеш да и го даваш по-късно, когато вече умее да дъвче по-добре.

# 7
  • Мнения: 240
с грис ще опитам  Simple Smile мерси ,Блонди  Peace

# 8
  • Мнения: 630
И аз бих те посъветвала да изчакаш. Аз дадох кус кус за пръв път преди 3 седмици, но преди това ние нямахме нито едно зъбче, та затова изчаках. не че сега го дъвче, де.... Правя го с масло, сирене и адаптирано мляко и така не се задавя.

# 9
  • Габрово
  • Мнения: 1 198
Никога не съм давала кускус,мисля че няма нищо полезно в него.
Затова пък много обича грис.
Пробвала съм и юфка за закуска. Peace

# 10
  • Мнения: 5 623
Аз давам кус кус на Плазмон  и нямам проблем, пасира се .

# 11
  • Бургас
  • Мнения: 879
Аз също давам кус кус на Плазмон.Не съм го пасирвала никога,той е толкова ситен и не мисля че има нужда.

# 12
  • софия
  • Мнения: 209
Извинявай  paia4e, че ще използвам темата ти, но видях, че ще пробваш с грис. Знаете ли какъв е подходящ и как го приготвяте?

# 13
  • Мнения: 6 461
Не става за пасиране, веднъж опитах само. Давах грис, по-лесно и полезно е  Peace
Съгласна съм с Блонди ...по -добре грис.
Пасирания кус-кус става на една гъста каша...дето изобщо не е за ядене.

# 14
  • вече в собствен дом
  • Мнения: 1 084
Извинявай  paia4e, че ще използвам темата ти, но видях, че ще пробваш с грис. Знаете ли какъв е подходящ и как го приготвяте?
Купувам пшеничен грис. Слагам 100 гр. вода да завари и след това прибавям 2 с.л. грис. Като се сгусти изваждам от огуня. Прибавям АМ, плод, плодово пюре, сиренце или извара и е готово.   chef

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт