Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 юни 2007, 12:45 ч.
  • Преглеждания  474  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 506
Аз много често си купувам от най-дребните картофчета ("бейби"). Не ги беля, а ги слагам в съд с вода и 1-2 шепи сол и разтривам хубаво с ръце около 2-3 минути. От солта по-грубите кожички си падат от самосебе си. След това ги измивам добре, нареждам ги в тавичка, като гледам да няма вода на дъното на тавичката. Ако е останала от миенето на картофите, изцеждам я до последно. Посолявам ги, сипвам олио и ги слагам в загрята фурна. Като се зачерват отгоре ги разбърквам, след около 5-6 минути ги разбърквам още веднъж и след още 5-6 минути изключвам фурната. Стават невероятни - коричката става една такава препечена, хрупкава, а като сдъвчеш едно цяло картофче, от него изтича страхотно вкусен сок.  smile3508 newsm64

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 393
Рецептата е готина и картофките стават страхотни наистина, но милото не яде манджи без месо затова слагам бекон, пуешко филенце, пилешко филенце абе някаква мръвчица. Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт