Помня от старата тема (която така и не откривам в момента ), че имаше доста почитателки на филма... затова цък! Ще дават филма утре и в петък в ЕБКЦ, от три и от един следобед съответно. Не знам за вас, но аз ще гледам! П.П. Някой намери ли филма на торент все пак? Или официално издаден? Нещо?
Направо не мога да разбера как не съм го гледала все още този филм ??????И не разбрах по коя телевизия ще го дават ?????Иначе пък много бързо намерих песента към филма.http://it.youtube.com/watch?v=9krggmbmZos
И аз съм му фенка,въпреки,че съм го гледала само веднъж,преди години на кино.Как свършваше не си спомням?Тя в крайна сметка измислена ли беше или реална?
Малка Госпожицe Мърморана , от кой филм е откъсчето на аватара ти?
Вероника Марс
Ми това е идеята, че накрая уж беше измислена, а имаше снимка. Всъщност всичко беше комикса, който той рисуваше. Накрая на филма, когато Лоренцо излиза от сградата си и вижда бялото котенце, това не е Никълъс Роджърс, който играе Лоренцо, а самия Нек.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.