Здравейте, скоро са изпитите, а със сина ми се колебаем между немската и английската. Вярно ли е, че учителите в английската в момента са пълни смотаняци и само млади, а по-старите готини специалисти са напуснали? В момента предмети като география, биология на английски ли се изучават??
Здравейте, скоро са изпитите, а със сина ми се колебаем между немската и английската. Вярно ли е, че учителите в английската в момента са пълни смотаняци и само млади, а по-старите готини специалисти са напуснали? В момента предмети като география, биология на английски ли се изучават??
Свестните учители по английски в държавните училища са си рядкост - филолозите не са много. Но все си мисля, че ако някъде има, то ще да са в Първа английска. Иначе ви се възхищавам на увереността - отсега се колебаете в коя от двете най-елитни да се запишете
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.