«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

јлтернативна медицина
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-29 от 30 отговора

—офи€

ћнени€: 264
Ќаши€т лекар е д-р «о€ Ќайденова - педиатър и хомеопат, при не€ сме от раждането на децата ни. «а съжаление се пенсионира тази година.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 352
ќще един глас и от мен за д-р —тоименова. ѕреди месец излекувахме доказана двустранна пневмони€ с не€. Ѕеше критично и т€ самата каза че си е за болница но решихме да опитаме с хомеопати€ и се получи. ћного добър професионалист е!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 078
–они ¬анков
÷итирай

Sofia

ћнени€: 127
–они ¬анков
» аз съм страшно доволна от него.
÷итирай


ћнени€: 3 945
–они ¬анков
» аз съм страшно доволна от него.

 јко малкото му име е »ларион - ви обръщам внимание, че той освен много високата —ћ =  (100ћ) потенци€, друга не използва, а това крие големи рискове!
÷итирай

високо

ћнени€: 4 366
добре, де не см€тате ли, че е редно да споделите защо сте доволни...все пак момичето се интересува, за да избере хомеопат за детето си! какво ще и говори едно име?!
÷итирай


ћнени€: 4 456
–они ¬анков
» аз съм страшно доволна от него.

 јко малкото му име е »ларион - ви обръщам внимание, че той освен много високата —ћ =  (100ћ) потенци€, друга не използва, а това крие големи рискове!

защо високите потенции са много опасни и от колко нагоре се води висока потенци€?
÷итирай
zdraveite! az sam mnogo dovolna ot Dr. Galabov, hodila sam pri Vankov i o6te edna pediatarka v tiahnia kabinet, no sina mi napravi 2 pnevmonii. Ne sam dovolna ot otno6enieto im.Kogato za prav pat hodi6 na homeopat ne si naqsno mn s na4ina na le4enie i vaprosite ti im se struvat sme6ni a na teb ti se reve za6toto deteto ti e s 39 T. A ot Galabov sam vazhitena vs ti obqsnqva, izslu6va te daje i vaprosite ti da izdavat tvoqta nekompetentnost otnosno homeopatiqta
 
÷итирай

—офи€

ћнени€: 437
Ћичната ни лекарка е педиатър. “€ е и хомеопат, от 3 месеца се лекуваме само с хомеопати€ при не€. “€ не е крайна, в смисъл, че пон€кога, когато това се налага правим инхалации с ¬ентолин, но това се случва р€дко. ќт 3 месеца децата не са пили антибиотици, въпреки че вече на 2 пъти държаха температури по 5-6 дена, което в обичайни€ случай води до антибиотик. ѕо принцип т€ е много добър диагностик и бързо установ€ва какво им е на децата. ћного съм доволна от не€, интересува се от състо€нието, търси ни по телефона да пита как са децата, винаги когато й се обад€ т€ отговар€, независимо дали е събота, недел€, рано сутрин или късно вечер. Ќе иска пари, което според мен не е редно, защото наистина много се ангажира с нас. ƒо сега сме успели с триста зора да й пробутаме 50 лева и това е всичко. ћного точна във вс€ко отношение. Ќе знам дали да € препоръчвам заради единствената причина, че е много заета, но ако решите да се свържете с не€ т€ ще ви каже дали може да ви поеме. ƒокторката се казва √ергана √еоргиева и работи в трета градска болница.  ойто се интересува да ми пише, ще дам координати за връзка.

» двете ми деца са при не€. јбсолютно съм съгласна с всичко, което каза. — тази разлика, че не знаех че е хомеопат. ѕредполагам, че не е класически хомеопат...
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 753
јлбена (адашка си ми  Very Happy) д-р √еоргиева е класически хомеопат, до колкото съществува подобен термин... Ћекува с 1 лекарство, не ги разбърква, прави интервю и всичко както си му е реда! » до сега е имало ефект от лечението!
÷итирай


ћнени€: 3 945
sasha_t
÷итат
здравейте! аз съм много доволна от ƒр. √ълъбов, ходила сам при ¬анков и още една педиатърка в т€хни€ кабинет, но сина ми направи 2 пневмонии. Ќе съм доволна от отношението им. огато за пръв път ходиш на хомеопат не си на€сно мн с начина на лечение и въпросите ти им се струват смешни а на теб ти се реве защото детето ти е с 39 “. ј от √ълъбов сам възхитена вс ти об€сн€ва, изслушва те даже и въпросите ти да издават тво€та некомпетентност относно хомеопати€та

 —аша добре е усетила разликата.

 
bubi0909
÷итат
защо високите потенции са много опасни и от колко нагоре се води висока потенци€?

 Ќа'учно об€снение н€ма, но факта е доказан още от бащата на хомеопати€та - ’анеман, а той е:  олкото е по-гол€мо разреждането на хомеопатичното л-во - толкова по-мощно е въздействието му, като при свръх високи хомеопатични потенции (разреждани€ плюс сукусидо, сукусидо е удр€нето, тръскането 100 пъти на шешенцето след вс€ко разреждане 1:100 , пон€кога 1:10 или 1:50000) и за пациент със мн. слаба жизнена сила и (или) дълбока патологи€, може и да са опасни.
   ќсобено пък комбинаци€та от неточно предписване, свръхвисока потенци€ и честото и повторение - н€колко пъти през 15 минути, какъвто е случа€ с ¬анков и този горчив опит от него съм изпитъл на собствени€ си гръб, но €вно е тр€бвало да мина пред това страдание, за да се взема сам в ръцете си! LOL! Peace
  —връх високите потенции започват от —ћ (100ћ) и продължават към ћћ = 1000ћ
 
÷итирай

—офи€

ћнени€: 437
.... д-р √еоргиева е класически хомеопат, до колкото съществува подобен термин... Ћекува с 1 лекарство, не ги разбърква, прави интервю и всичко както си му е реда! » до сега е имало ефект от лечението!
 олко странно - до сега не ми е предлагала нищо хомеопатично...ћоже би защото с баткото не се е налагало - веднъж само ми е давала антибиотик... ј като си помисл€, че заради проблем на бебка с дупето ходих на друг хомеопат и даже скрих от не€, че вземаме хомеопатичен препарат, за да не ми се накара че съм спр€ла мазилата....
÷итирай


ћнени€: 87
Ќие ходим при д-р јнтонов в –усе, изглежда не е класически хомеопат, други€ път мисл€ да си поговор€ с не€ по въпроса. Ќо на мен ми дава сам оедно лекарство -един прием- на месец два, като уговорката е да се обад€ ако имам проблем. Ќа детето изписа —едатив 2 таблети събота и 1т. в  недел€- като наситина и помогна това лкарство. ј също така и дава еднократен прием в кабинета и.
не знам колко е правилно, но наистина помогна, не мога да си изкрив€ душата. лекуваме още един прблем, там търпим развитие- имаме подобрение, но тр€бва още ...

 ажете за –усе, доволни сте от н€кой хомеопат и има ли въобще такъв чисто класически хомеопат в този град?
÷итирай


ћнени€: 69
’айде да обсъдим най-добрите. ј защо не и некадърните...  ой ще похвалите от личен опит, какво е излекувал на вас или детето ви.  ой обръща внимание, кой не... ¬ъобще - тема за хомеопатите. »скам да се ориентирам по-добре. “р€бва ми, разбира се, най-добри€ Peace. Ќе искам да си губ€ времето с неуки хора и да рискувам състо€нието на детето си. —трах ме е да не пов€рвам на н€кой, който хич го н€ма. «а това и пускам темата.  ажете, кои са най-добрите:).
[/quo


–адвам се че открих тази тема!¬същност аз отскоро така да се каже активно преглеждам форумите тук! ƒоволна съм  от ¬иолета “енева - —офи€!ј какво е излекувала?јми за запознатите зна€т, че това е дълъг процес основан на холистичното лечение а не само на дадени моментни симптоми.“р€бва си много посто€нство и в последствие разбиране за нещата!Ћично с нас много неща е излекувала / отит на детето, гнойна ангина с висока температура, алергичен ринит и бих казала синузит, силни стресови ситуации / –азбира се има и други с които продължаваме с лечението!¬същност ако го приемеш то е «ј¬»Ќј√»! Ќо нека не забрав€ме, че здравето ни е ЌјЎј лична заслуга!јко ви интересува повече - мол€ питайте - радвам се да сподел€ още повече ако насреща си имам човек, който не отрича с лека ръка нещо, което всъщност не познава Hug

ѕоздрави на всички привърженици на хомеопати€та
÷итирай


ћнени€: 69
Flutterћисл€, че е хубаво да се остав€т тука координатите на хомеопатите от които сте доволни /като в предишната тема/, но ще е добре ако има за останалите населени места, не само за —офи€. Party
[/quote

јми наистина съжал€вам, но лично аз за другите градове н€мам информаци€ още по-малко пък наблюдени€!Ќо дано н€кой от тво€ град ??? се включи с мнение.
”спех
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-29 от 30 отговора