Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 7 юни 2007, 17:39 ч.
  • Преглеждания  639  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Видин
  • Мнения: 196
Интересува ме може ли да правя попарата от ръжен сухар. А ето и неговия състав : пшенично брашно, едро смляно брашно 40% (пшеница и ръж), растителни мазнини, декстроза, мая, сол , малцово брашно. На фирма ELITE .Вашите мнения

Реклама
# 1
  • Бургас
  • Мнения: 9 320
Аз съм купувала такъв за супичката.

# 2
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Разбира се, защо имаш притеснения?

# 3
  • София
  • Мнения: 439
Ами аз правя попарка точно от тези или на Голдис

# 4
  • София
  • Мнения: 5 778
И аз правя попара със сухари,без значение какви.

# 5
  • София
  • Мнения: 534
Попарата я правя само с пълнозърнести сухари. Мисля, че са по-полезни.

# 6
  • Видин
  • Мнения: 196
Попарата я правя само с пълнозърнести сухари. Мисля, че са по-полезни.
А на коя фирма са тези пълнозърнести сухари?

# 7
  • София
  • Мнения: 534
Голдис - водят ги ръжени, но съдържанието им е пшенично брашно, пълнозърнесто пшен. брашно 40 %, ръжено брашно 13%.

# 8
  • Видин
  • Мнения: 196
Голдис - водят ги ръжени, но съдържанието им е пшенично брашно, пълнозърнесто пшен. брашно 40 %, ръжено брашно 13%.
Много ти благодаря и на всички мами, които споделиха за сухарите   bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт