Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 1 607
Моля Ви да коментирате тези хормонални изследвания.
Правени са на 3-ти ден от цикъла.
Притеснява ме съотношението на LH към FSH и Тестостерона. Какво може да означава това?

Prolactin - 175.85 (референтни 59-619)
LH - 6.5 (референтни 1.9-12.5)
FSH - 3.63 (референтни 2.5-10.2)
Estradiol - 84.4 (референтни 40-253)
Testosteron - 2.2 (референтни 0.5-2.6)

Благодаря предварително!
Цитирай

София

Мнения: 7 718
ФСХ е малко нисък, но мисля, че не е проблем.
Ти да не си с ПКЯ?
Цитирай

B HONDA CIVIC

Мнения: 2 423
Мисля, че не са лоши. В стойностите са.
ФСХ  не се ли покачва по време на уво??? Embarassed newsm78
Цитирай

Пловдив

Мнения: 3 193
Съотношението му ЛХ и ФСХ не трябва ли да е около 1.
Цитирай

София

Мнения: 3 378
Тестостеронът според мен е добре. ЛХ:ФСХ наистина е малко притеснително и би могло да показва ПКЯ. Кога си на лекар?
Цитирай


Мнения: 4 700
И аz бих каzала ПКЯ. СъотноШението ЛХ/ФСХ трябва да е около 1/1
Цитирай

Варна

Мнения: 1 607
Забравих да напиша.
Това са изследванията на приятелката на брат ми.
Тя има много дълъг жикъл - към 38 дена и се притеснява, че може да има проблеми със забременяването.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.