Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 7 юни 2007, 23:58 ч.

"РОЯЛ-Боровец

  • 338
  • 1
  •   1
Отговори
  • Реъкйавик
  • Мнения: 378
На 23.12.2005г. около 19.30ч. пристигнахме в х-л "РОЯЛ-Боровец". На 24.12.2005 към 10.30ч. преди да тръгнем на ски, дъщерите ни - на 11 и на 4 години излязоха на площадката до входа на хотела да поиграят в снега. Никой от нас обаче не е подозирал, че под пухкавия дебел сняг, на 2 метра от вратата на хотела, ги дебне смъртна опасност - заледената повърхност на пълен с вода, дълбок над 1.60м външен басейн, който нито беше обезопасен с мрежа или брезент; нито е обозначен с табели; нито беше почистен от дебелия сняг, за да личи, че е басейн; нито дори устно някой ни беше предупредил, че до входа отвън има басейн, който е затрупан под снега и не се вижда, но все пак е там и крие опасност. И така, ровейки се в снега, ледът се пропуква и по-малката ни дъщеря пропада в ледената вода. По-голямата се втурва, за да я измъкне, но и тя попада в капана. Започват неистови крясъци за помощ, но такава не идва от никъде. Никой от персонала на рецепцията, пиколо, камериерки, които са във входното фоайе на хотела в този момент, на 5-10м от децата ни, не излиза дори от чисто любопитство, за да види какво се случва и защо се дерат така тези деца! Ледената вода вкоченява телцата им. Белите им дробчета до такава степен са стегнати от студа, че ние с баща им, чувайки крясъците от третия етаж, не можахме да познаем гласовете им. След няколко минути слизахме надолу по стълбите и там пресрещнахме все още неистово плачещите ни момичета, които по чудо бяха успели сам-сами да се измъкнат от ледената вода и заледена повърхност на басейна! Слава на Бога, че днес (25.12.2005) и двете са живи!!! Влизайки в хотела подгизнали-от грейките и ботушките им преливаше вода, вкоченени, едвам дишащи от студ и изплашени до смърт, те минават покрай гореупоменатия персонал, без отново да получат каквото и да е съдействие или подкрепа! Никой дори и ръка не им подава!!!
Като капак на това безумно и престъпно нехайство, безотговорност, пълна дезинтересованост и липса на каквото и да е отношение и грижа за сигурността, живота и здравето на своите гости, управата на хотел РОЯЛ-БОРОВЕЦ отказва да ни възтанови предплатената сума за петнадесет нощувки в със закуски и вечери. Управителката г-жа Ани Спаийска ни заяви, че нямала толкова много пари в касата, а собственикът на хотела отказал да ни бъде възтановена сумата, "тъй като ние вече сме ангажирали апартамента, а той лично не можел да се грижи за чуждите деца". Това бил неговият отговор според г-жа Спаийска. Ние не искаме някой да се грижи за нашите деца! Ние искаме само да бъдат обезопасени критичните точки в обекта му и да са спазени изискванията за безопасност! Ние просто НЕ ИСКАМЕ някой си със своята престъпна небрежност ДА ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО на нашите деца!!!
Считаме, че това е връх на престъпен цинизъм, нахалство и дебелоочие! Нямаме думи, за да изразим дълбокото възмущение, разочарование, обида и отвращение от отношението на персонала, ръководството и лично от собственика на хотела. Децата ни бяха на 2-3 минути от смъртта, поради необезопасения им басейн, а управителката Спаийска ни съветваше "да не си разваляме настроението за празниците"!!! ЦИНИЗЪМ !!!   

...


На всичко отгоре хотелът се води "четири звезди", но далеч не покрива тази категория!!! ... ... ... Но това бледнее на фона на преживяното от семейството ми !!!...   
http://forum.visitbg.net/bg/viewtopic.php?t=53

# 1
  • Мнения: 1 393
Темата беше пусната след случката в този форум, каква е целта на новата тема? newsm78
Надявам виновниците да са си / да си получат заслуженото!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт