Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

гр. Бургас

Мнения: 125
Здравейте,
имам нужда от съвет как да сготвя агнешки бут и каква гарнитура върви към него, за да си оближат гостите ми пръстите. И понеже от доста време ви чета знам че тук има големи спец кулинари затова се обръщам към вас.
« Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 18:38 от Morena »
Цитирай

Раднево

Мнения: 780
Не съм спец кулинар , но аз агнешкото бутче му правя дупчици и в тях намушвам бекон и скилидки чесън . Омазах го цялото в олио , червен пипер , сол, джоджен.../ каквото друго ми дойде наум Smile / .Слагам го в тавата и завивам с фолио , пека на по - слаба фурна - по- дълго време . За гарнитура - задушени картофки
Цитирай

на една крачка от Пловдив

Мнения: 516
Агнешко най-върви с картофки на фурна Peace
Цитирай


Мнения: 529
като гарнитура към агнешкото можеш да предложиш дроб сърма ,като всяка порция я слагаш в купичка,добре притискаш и после изсипваш  в чинията с агнешкото  Smile Така е по-ефектно и радва окото LaughingУкрасяваш със стръкче магданоз или джоджен
А до тях можеш да сложиш и картофки.
Цитирай

гр. Бургас

Мнения: 125
момичета много ви благодаря за идеите, дано да се справя добре  bouquet
Цитирай

Варна

Мнения: 2 379
Аз агнешкото го обожавам със зелен лук на фурна. Домати (може и доматено пюре), подправки, мазнина. Печеш с фолио поне 2 и половина часа. Допичаш още 30 мин примерно без фолио.
Цитирай


Мнения: 2 091
Аз агнешкото го обожавам със зелен лук на фурна. Домати (може и доматено пюре), подправки, мазнина. Печеш с фолио поне 2 и половина часа. Допичаш още 30 мин примерно без фолио.
Peace
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Боц
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.