Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Бъдещи майки
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 565
Днес си взех резултатите от ПКК и няколко показателя не са в норма, моля ако някои може да ми обясни дали е много тревожно, че докато ги занеса на д-ра ще мине време,а аз се притеснявам ( бременна съм в седмия месец).

WBC 11.2 G/L    (3.5 - 10.2)
GRA   7.7  G/L    (1.9 -  7.0 )

HGB   109  g/L    (118 - 162)
HCT   .327  L/L    (.357 - .490)

Благодаря ви предварително!    bouquet
Цитирай

София

Мнения: 3 967
Нормално е някои показатели да се променят по време на бременност, особено хемоглобинът, който при всички случаи пада, но 109 си е много добър за бременна.
Другите неща за съжаление не знам какво означават, но като гледам отклоненията не са толкова големи. Лекарят ще ти каже най-добре. Дано всичко е наред. Hug


Цитирай

в дупката на Баба Яга

Мнения: 215
Хемоглобинът ( HGB    ) ти е нисък ,при бременни  нормата е от 110,така 4е не се пртеснявай
Хематокритът( HCT     )  също е по_нисък,но не мисля,че е проблем

виж за белите кръвни клетки(WBC     ) ,коита са ти високи причина мойе да е някаква  инфекция,а може да е нормално за бременни-   не знам,  GRA        са   вид бели кр клетки  
Цитирай

София

Мнения: 4 556
Разгледай ето тази страница, горе-долу подробно е описано кое какво е.
http://www.firstmdl.com/Lab_analizi__Hematol.htm
Цитирай

Варна

Мнения: 595
Използвам тази тема ,за да попитам-Знае ли някой колко време важат кръвните изследвания?
Става въпрос за приемане в детска градина.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.