Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 10 юни 2007, 19:01 ч.

кажете ми рецепта с манатарки

  • 17 376
  • 13
  •   1
Отговори
здравейте някои да знае някаква рецепта с гъби-манатарки защото ми дадоха около кг и ми казаха че са много вкусни а аз нямам идея какво да ги правя newsm78

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 19:42 от mariela8

# 1
  • Мнения: 13 662
Нарежи ги на филийки и ги панирай.  Wink
Можеш да ги нарежеш на парченца и да ги готвиш както всяка друга гъба.

# 2
  • София
  • Мнения: 2 654
Ако оставиш една част от тях да се изсуши нарязана на филийки,после могат да се добавят към всичко и придават страхотен аромат Peace

# 3
  • Мнения: 13 662
Не си заслужава да си играе да суши само 1 кг гъби. Нищо няма да изкара накрая.  Peace
По-добре е да си ги хапнат пресни.  Laughing

# 4
  • Габрово
  • Мнения: 848
Нарежи ги на филийки и ги панирай.  Wink
Можеш да ги нарежеш на парченца и да ги готвиш както всяка друга гъба.

Какво паниране имаш предвид - с овалване в сухо брашно и яйце или в каша?

# 5
  • uk-kent
  • Мнения: 577
ние в кьщи ги обичаме задушени в масло.можеш да добавиш и бекон,лук,месце....каквото ти душа иска  bouquet

# 6
  • Мнения: 13 662
Ами всякакви панировки стават. Месото на манатарките е плътно и лесно се панира. Става и с галета, с каквото искаш.

# 7
  • София
  • Мнения: 21 990
Печени в тава със сол, черен пипер и масло

# 8
  • Вече на село
  • Мнения: 554
Вчера направих следното:
Запържих зелен лук, гъбите, ориз и царевица. Добавих вода 1:3 заради ориза и преди да се сгъсти - няколко листенца гюзум и половин връзка магданоз.

# 9
  • Габрово
  • Мнения: 848
Как`Сийка, мерси, ще пробваме тия дни - обещали са ми да ми донесат пак манатарки

# 10
  • София
  • Мнения: 1 313
Според мен са много вкусни панирани.  Simple Smile

# 11
благодаря довечера ще пробвам нещо   chefмаже би задушените защото ми се струват най-лесни Embarassed

# 12
  • weltweit
  • Мнения: 6 214
Ами за мен най-вкусна е мантарката на гъбена каша  Heart Eyes Ароматът е несравним просто  Heart Eyes
Но хубави стават и задушени с масълце, чесън, малко винце за аромат и щипка мащерка и щипка черен пипер  Flutter

# 13
  • Мнения: 13 662
Върти ми се из главата и нещо като манатарки на скара, но не съм съвсем сигурна.  newsm78
Май се режеха на филийки и се пекат на скарата като пържолки.



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт