Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
здравейте някои да знае някаква рецепта с гъби-манатарки защото ми дадоха около кг и ми казаха че са много вкусни а аз нямам идея какво да ги правя newsm78
« Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 19:42 от mariela8 »
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 482
Нарежи ги на филийки и ги панирай.  Wink
Можеш да ги нарежеш на парченца и да ги готвиш както всяка друга гъба.
Цитирай

София

Мнения: 2 548
Ако оставиш една част от тях да се изсуши нарязана на филийки,после могат да се добавят към всичко и придават страхотен аромат Peace
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 482
Не си заслужава да си играе да суши само 1 кг гъби. Нищо няма да изкара накрая.  Peace
По-добре е да си ги хапнат пресни.  Laughing
Цитирай

Габрово

Мнения: 699
Нарежи ги на филийки и ги панирай.  Wink
Можеш да ги нарежеш на парченца и да ги готвиш както всяка друга гъба.

Какво паниране имаш предвид - с овалване в сухо брашно и яйце или в каша?
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
ние в кьщи ги обичаме задушени в масло.можеш да добавиш и бекон,лук,месце....каквото ти душа иска  bouquet
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 482
Ами всякакви панировки стават. Месото на манатарките е плътно и лесно се панира. Става и с галета, с каквото искаш.
Цитирай

София

Мнения: 19 779
Печени в тава със сол, черен пипер и масло
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Вчера направих следното:
Запържих зелен лук, гъбите, ориз и царевица. Добавих вода 1:3 заради ориза и преди да се сгъсти - няколко листенца гюзум и половин връзка магданоз.
Цитирай

Габрово

Мнения: 699
Как`Сийка, мерси, ще пробваме тия дни - обещали са ми да ми донесат пак манатарки
Цитирай

София

Мнения: 1 312
Според мен са много вкусни панирани.  Smile
Цитирай
благодаря довечера ще пробвам нещо   chefмаже би задушените защото ми се струват най-лесни Embarassed
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 436
Ами за мен най-вкусна е мантарката на гъбена каша  Love Ароматът е несравним просто  Love
Но хубави стават и задушени с масълце, чесън, малко винце за аромат и щипка мащерка и щипка черен пипер  Flutter
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 482
Върти ми се из главата и нещо като манатарки на скара, но не съм съвсем сигурна.  newsm78
Май се режеха на филийки и се пекат на скарата като пържолки.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.