Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 юни 2007, 16:22 ч.

СНБМ - инициативи - 11 част

 • 10 958
 • 301
 •   1
Отговори
 • На края на вселената!
 • Мнения: 2 549

Инициативи свързани с бременността, майчинството, детските надбавки и семейното подоходно облагане Предишните теми:

1. 1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

2. 1 юли - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА-ПРОДЪЛЖЕНИЕ

3. 1 юли-ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО

4. 1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение)

5. 1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение 2)

6. 1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение 3)

7. НБМ - предложения за детските, СПО ,ДС, инициативи

8. СНБМ - инициативи свързани с бременността, раждането и отглеждането на деца

9. СНБМ - инициативи

10. СНБМ - инициативи - 2 част

11. СНБМ инициативи -3-та част

12. СНБМ - инициативи - 4-та част

13. СНБМ - инициативи - V част

14. СНБМ - инициативи - VІ част

15. СНБМ - инициативи - VII част

16. СНБМ - инициативи - VIII част

17. СНБМ - инициативи - 9 част

18. СНБМ - инициативи - 10 част

# 1
 • Варна, морето и сините вълни!
 • Мнения: 2 604
Пу първа  bouquet
Мими, бързо да се възстаняовяваш  bouquet

# 2
 • софия
 • Мнения: 2 388
втора

# 3
 • София, Младост 4
 • Мнения: 9 029
       Ето отговора на НЗОК за АМ.
"Уважаема г-жо, засега лечебните храни Фризопеп, Алфаре и Пепти Джуниор не са включени в Списъка с медицински изделия и диетични храни за специални медицински цели за домашно лечение, заплащани напълно или частично от НЗОК, в сила от 01.07.2006 г. С изменение на Наредба № 38 и включване на диагноза МКБ K52.2 „Алергичен и алиментарен гастроентерит и колит”, НЗОК следва да договаря посочените по-горе храни. В настоящия момент е разкрита процедура по договаряне на диетичните храни за специални медицински цели за домашно лечение. При желание на фирмите производители да участвуват в процедурата, следва Фризопеп, Алфаре и Пепти Джуниор да бъдат договорени."

# 4
 • Мнения: 1 671
Цитат
Звъннах на Миряна Сирийски дай кажа, че искаме модератор и тя каза, че утре ще знае кой ще бъде дали тя или някой друг, аз помолих да е тя  Тя ме помоли да й пратя всичката информация, която имам , за да се подготви който ще модерира. Елена също иска вече да й пратим текста за откриването, който ще си разделят с Крум Савов. Гери, моля те ти да се заемеш с тези 2 задачки. И на двете мейлите са  пощата. Идеята за откриването ми беше Крум и Елена да кажат кои точно са проблемите на близнаците, като си подават реплики.  Ще пусна в пощата какво си бях нахвърляла за интервюто днес, за да го ползваш ако решиш.

Кали, момичета, започвам да стягам багажа за почивката.
Ще помогна с каквото мога, само че какво точно да им пратя? На М. Сирийски - самите презентации ли? Или това,  което ни е на първата страница на сайта - само проблемите най-общо?

Текст за откриването на Елена и Крум - изивинете за тъпия въпрос, ама те няма ли сами да си намислят нещо, което да кажат?
Ако има модератор от ФРГИ няма ли той всъщност да започне с встъпителни думи?
И ако все пак ние трябва да подготвим текст за откриването, какво и колко да се казва в него?
Определено имам нужда от помощ.

Момичета, за Румъния благодаря, че ми гласувате такова доверие, но бих желала да е ясно на всички.
В апликейшъна пише, че ще има 20 души от Бг. Няма да са само от НПО, а и студенти. И че подборът ще става въз основа на владеенето на английски. Ако ми кажете, че ще има и преводач по време на семинара, ще се навия, обаче не мога да си позволя да ида там /ако въобще ме одобрят, де/ и да клепам на парцали. Не че няма да рабзера , но няма да мога да изразя нито мисълта си в пълнота, нито ... абе просто няма да се чувствам комфортно, а напротив - напрегната и без нужното самочувствие.
Освен това, колкото и да ми е неудобно да го споделя, финансовата част на едно такова пътуване също ме плаши -на фона на скромния ни семеен бюджет от април насам.

# 5
 • Плевен
 • Мнения: 2 070
Мацки, брошурата ни е готова, Иван сега ми каза, че ще ми донесе една довечера да я видя, а останалите ще ни ги доставят, предполагам при Доли, защото тя е направила поръчката, а те правят безплатна доставка. Утре ще ви кажа как е. Вчера Иван и Доли са се видяли, за да и покаже как са папките, Доли кажи моля те дали са ОК, защото като го питах как е минало с теб и той ми смотолеви нещо от рода на че всичко е ок...

# 6
 • София
 • Мнения: 1 828
Копирам, че го пуснах в другата тема по грешка
Цитат на: mishlentze в вторник, 12 юни 2007, 15:30
Момичета, искам да питам за поканата до председателя на Комисията за защита от дискриминация, също до ФРГИ и двете близнашки отганизации? Да не ги забравим? Пратихте ли им на тях?

Пратила съм на Еюп, а Хриси ще пусне по мейла на близнашките организации и на ФРГИ.
Наси днес е разнесла всички покани. 2 е пуснала по факс - потвърдихме ги. На мен ми остана да отида до Министрество на финансите. Пуснала и съм и тези по факс.
Чух се и с Ина, която също е останала само с 1 покана за утре сутрин

# 7
 • София
 • Мнения: 1 828
Мацки, брошурата ни е готова, Иван сега ми каза, че ще ми донесе една довечера да я видя, а останалите ще ни ги доставят, предполагам при Доли, защото тя е направила поръчката, а те правят безплатна доставка. Утре ще ви кажа как е. Вчера Иван и Доли са се видяли, за да и покаже как са папките, Доли кажи моля те дали са ОК, защото като го питах как е минало с теб и той ми смотолеви нещо от рода на че всичко е ок...

Папката е много сладка. Само е бяха сложили 1 грозен бял картон за прегъвка от вътре, но днес говорих каротна да е същия като папката. Опитаха се да дигнат цената, но аз казах, че няма пари и не можем да сменяме нищо в бюджета  Mr. Green и няма да ни пипат цената. Уговорила съм се и че няма там да се правят плакатите, така че сумата за тях няма да е в тази фактура. Ина на твое разположение е, когато кажеш.

# 8
# 9
# 10
 • София
 • Мнения: 3 337
Честита ни темичка  bouquet

Мими, радвам се, че ти се размина болницата  ooooh! Да се оправяш бързо Praynig

Аз съм готова с моите слайдове, ще ги пусна в пощата да ги видите, Доли ще ги редактира малко, но искам да видите предложенията, които съм писала, да не стане някоя грешка после.

Нещо ми дава , че юсб-то със снимките за кръглата маса, които си бях отдлелила е празно, та ще видим Rolling Eyes

Аз започнах да записвам дисковете с клиповете за журналистите. Смятам да запиша 15 диска с ДВД-Р и още 5 с останалите формати. Ако имате против казвайте. Днес в БТВ дадоха формата ДВД-Р.

# 11
 • София
 • Мнения: 3 337
Гери, пусни на Мирияна каквото прецениш, тя ще каже ако има нужда от още нещо.

За Елена и Крум - исках от тях да кажат проблемите на близнаците, пуснала съм ти нещо в пощата, погледни дали ти върши работа. Може те да добавят по нещо от себе си, но проблемите ние трябва да им ги пуснем, за да си ги наизустят. Всъщност и н аКрум трябва да се пуснат и неговия адрес е в пощата.

Гери, извинявай, че те товаря с това, но няма да мога да го поема, много са ми ангажиментите и взех да давам заето. ooooh!

За Румъния ,както прецениш, те храна и нощувките ще поемат, доколкото видях. Ако твърдо се отказваш да мислим друг да отиде? Аз гласувам доверие на теб Peace

# 12
 • София
 • Мнения: 3 337
http://images18.snimka.bg/003147290-big.jpg

Аз съм за това Peace

# 13
# 14
 • Пловдив
 • Мнения: 4 068

На мен миш харесват всички, защото засягат различни периоди на бременността и майчинството. Не знам за кое да гласувам. Но ако е възможно да са два вида смятам, че трябва да е едни с бременна жена и еднис с вече родила майка. Все пак сме настоящи и бъдещи майки.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт