Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Искам да разбера дали всички са толкова недоволни от тази ясла, колкото и аз?!Просто съм страшно възмутена!Винаги съм очаквала госпожите в яслата да са мили и приветливи, да се отнасят добре с децата и с родителите.Незнам как се даржат с децата, но съдейки по това как се даржат с нас........Още първия ден в който заведох детето си ме посрещна едната"госпожа" със скандал, че детето ревяло от сутринта, как не искало да седи на гарне/когато е стресирано, незнам кое дете ще иска да седне/, как ревиало толкова много, че дразнело другите деца и те започнали да го блъскат и още един куп глупости в същия тон.Аз унемях и незнаех какво да и кажа.Опитах да обясня, че в къщи ходи на гарне и т.н. , но тя каза да не и обяснявам, защото то си личало, че не е вярно.От 3 часа престои там всичко си личи.После два дни плаках и треперех докато я прибера.Това не престана и смятам да сменя яслата, защото това не мога да го издръжам повече.Детето ми е стресирано и се събужда нощем плачейки.Мъжа ми се кара онзи ден с тях, но явно нямяше ефект.Ако някой си води детето там , моля кяжете ми дали с всички се държат така или само ние не сме им симпатични?

# 1
Дали ще е добре да сменя яслата?Ами ако навсякъде е така?

# 2
  • София
  • Мнения: 9 197
Надявам се,че пишеш толкова неграмотно само поради афекта Praynig

Твърдо отказвам да повярвам, че навсякъде е така!

# 3
Извинявам се за лошия правопис, но съм меко казано бясна! Надявам се да ме разберете!

# 4
За ОДЗ 34 "Брезичка" ли става въпрос, която се намира в кв.Дианабат? Моята дъщеря от днес е на ясла там. Първото ми впечатление не е очароващо по отношение на госпожата и присъстващата лелка.

# 5
  • София
  • Мнения: 5 467
Отиваш при директорката, оплакваш се от лелката, вдигаш скандал до небесата и си местиш детето в друга ясла. Оплакваш се и там, където се приемат оплаквания от яслите..., къде беше, някой по-компетентен ще каже. Със сигурност ще има последствия за лелката.
Ами, сори, но не може така да се държат Sad. Не стига, че детето е отскоро там и е стреснато още, не стига, че на теб сърцето ти е свито, как ще приеме новата обстановка, а и някаква разбесняла се лелка ще ти покачва още кръвното.
И друго - колкото повече си мълчиш и навеждаш главата, толкова повече ще те тъпче въпросната особнячка. Не казвам, че трябва да се караш с персонала на яслата, но след подобно поведение от нейна страна, не виждам, защо трябва да траеш?

# 6
  • София
  • Мнения: 919
Все такива неща чувам за Брезичка....
А детето е там защото е на дежурна ясла или по принцип там сте го записали?

# 7
Записано е там за постоянно. Днес разбрах, че госпожите които са сега са по заместване. За лелките не знам! Надявам се на есен госпожите на ясленската група да са по стойностни. И лелките също разбира се!  

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт