Моля ако има невролог във форума да ми обясни на по-човешки език какво означават резултатите ми от ЕЕг-то защото искам и второ мнение:

     Фонова активност от средно към високоамплитуден добре организиран алфа-ритъм 12 херца.Единични,а в окципиталните зони и в кратки групи нискоамплитудни тета-вълни.Насложени в предните отвеждания нискоамплитудни бързи ритми.Единични и групирани спайкове и остри вълни с максимална изразеност фронтотемпорално и променлив привес в кратки синхронни залпове при ХВ.Двукратно синхронна поява единична остра вълна в ЛХ с максимална изява заднотемпорално.
      ЕЕГ запис леки към умерени дифузни промени.Суспектен пароксимален фокус заднотемпорално в ляво.

     Това е вследствие на катастрофа преди 6г. и съм имала само два припадъка до сега само в началото.В петък ще ходя и на скенер но ще съм много благодарна да чуя мнение на още един специалист ако има такъв във форума.Благодаря предварително.
  Р.Р. Знам че за диагнози и лечение се заплаща и не искам да събуждам никакви съмнения за безплатно лечение просто ако някой може да ми обясни какво означава това ще съм му много благодарна!  Hug