Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 36 отговора


Мнения: 483
Просто от любопитство питам има ли в България, и ползвали ли сте такъв?
Харесва ли ви резултата? Smile
Цитирай

USA

Мнения: 7 091
 За air pen  ли говориш или за нещо друго, че ми стана интересно? newsm78
Цитирай

USА

Мнения: 1 435
Да не е това  newsm78
http://www.honestfoods.com/liquidsmoke.html
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
А за какво се ползва това чудо?
Цитирай

на баба си в джанките

Мнения: 526
Хм,доколкото разбирам от линка,придава миризма на цър-пър LaughingИ докато си хапваш пържолата,опечена в тефлона,ти създава илюзията,че е печена на барбекю.
Не съм виждала такова чудо,а и не знаех,че има.
Бих пробвала обаче.
Цитирай


Мнения: 1 378
Аз пък не обичам вкус на опушено. Не понасям никакви пушени колбаси. Сега си обяснявам и колко са естествено са пушени. За пръв път чувам за съществуването на подобно нещо.
Цитирай

София

Мнения: 420
Аз от мъжа ми знам за пушек на прах. В тяхната фирма го продават на производители да си опушват месата. Не знам обаче дали се намира в обикновените магазини или го продават само на едро. Трябва да го разпитам newsm78
Цитирай

София

Мнения: 432
 Very Happy Да, придава на яденето вкус все едно е приготвено навън (сред природата....барбекюта и т.н)
Обаче не съм виждала тук...
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Very Happy Да, придава на яденето вкус все едно е приготвено навън (сред природата....барбекюта и т.н)
Обаче не съм виждала тук...
Хммм, какво ли още ще науча........ newsm78
Цитирай

Mediterraneo

Мнения: 18 356
Много тъпо  Crazy
Цитирай

София

Мнения: 1 771
Да продава се и става с него много хубав сос.
Цитирай

София

Мнения: 1 771
Аз го ползвам в ограничено количество, само по няколко капки.
За мен е супер.
Цитирай

USA

Мнения: 7 091
Аз не знам защо прочетох, че става въпрос за торти и течен пушек  35 Явно много ми се е спяло и се зачудих какъв е този тече пушек за торти  hahaha
Иначе този в бутилката и аз съм го ползвала, лично на мен не ми допада.
Цитирай


Мнения: 483
Мерси за отговорите момичета Hug
Беше ми любопитно, защото в БГ до преди 7-8 год не съм чувала че има такова нещо, а тук видях да го продават в магазин за първи път.
На мен лично много ми хареса, защото кюфтетата на скара ми станаха точно като правени на дървени въглища, един вкус който тук не съм могла да постигна...А едно от нещата които ми липсват от България са пустите му кюфтета и кебапчета 35
До колкото разбрах, това не е някаква химия, а реално получено при изгаряне на въглища, пречистено и концентрирано, казват че е абсолютно безвредно...та така. Чудех се към какво още бих го използвала освен кайма и меса newsm78
Аз не знам защо прочетох, че става въпрос за торти и течен пушек  35 Явно много ми се е спяло и се зачудих какъв е този тече пушек за торти  hahaha
Иначе този в бутилката и аз съм го ползвала, лично на мен не ми допада.
Ами защо не и за торти,но соленички hahaha
Цитирай


Мнения: 506
Чувала съм, че по принцип пушените меса - пилешко, свинско, пуешко не се пушат в истинския смисъл на думата, а се киснат в такъв течен пушек и разни консерванти. Дори си мислех да пиша за това в Черния списък с хранителните продукти. Предполагам, че този течен пушек е само химия.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 36 отговора