Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 15 юни 2007, 02:21 ч.

Течен пушек

  • 11 227
  • 36
  •   1
Отговори
  • Мнения: 483
Просто от любопитство питам има ли в България, и ползвали ли сте такъв?
Харесва ли ви резултата? Simple Smile

# 1
  • USA
  • Мнения: 7 091
 За air pen  ли говориш или за нещо друго, че ми стана интересно? newsm78

# 2
# 3
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 891
А за какво се ползва това чудо?

# 4
  • на баба си в джанките
  • Мнения: 527
Хм,доколкото разбирам от линка,придава миризма на цър-пър LaughingИ докато си хапваш пържолата,опечена в тефлона,ти създава илюзията,че е печена на барбекю.
Не съм виждала такова чудо,а и не знаех,че има.
Бих пробвала обаче.

# 5
  • Мнения: 1 394
Аз пък не обичам вкус на опушено. Не понасям никакви пушени колбаси. Сега си обяснявам и колко са естествено са пушени. За пръв път чувам за съществуването на подобно нещо.

# 6
  • София
  • Мнения: 439
Аз от мъжа ми знам за пушек на прах. В тяхната фирма го продават на производители да си опушват месата. Не знам обаче дали се намира в обикновените магазини или го продават само на едро. Трябва да го разпитам newsm78

# 7
  • София
  • Мнения: 432
 Grinning Да, придава на яденето вкус все едно е приготвено навън (сред природата....барбекюта и т.н)
Обаче не съм виждала тук...

# 8
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
Grinning Да, придава на яденето вкус все едно е приготвено навън (сред природата....барбекюта и т.н)
Обаче не съм виждала тук...
Хммм, какво ли още ще науча........ newsm78

# 9
  • Mediterraneo
  • Мнения: 19 842
Много тъпо  Crazy

# 10
  • София
  • Мнения: 1 771
Да продава се и става с него много хубав сос.

# 11
  • София
  • Мнения: 1 771
Аз го ползвам в ограничено количество, само по няколко капки.
За мен е супер.

# 12
  • USA
  • Мнения: 7 091
Аз не знам защо прочетох, че става въпрос за торти и течен пушек  Joy Явно много ми се е спяло и се зачудих какъв е този тече пушек за торти  hahaha
Иначе този в бутилката и аз съм го ползвала, лично на мен не ми допада.

# 13
  • Мнения: 483
Мерси за отговорите момичета Hug
Беше ми любопитно, защото в БГ до преди 7-8 год не съм чувала че има такова нещо, а тук видях да го продават в магазин за първи път.
На мен лично много ми хареса, защото кюфтетата на скара ми станаха точно като правени на дървени въглища, един вкус който тук не съм могла да постигна...А едно от нещата които ми липсват от България са пустите му кюфтета и кебапчета Joy
До колкото разбрах, това не е някаква химия, а реално получено при изгаряне на въглища, пречистено и концентрирано, казват че е абсолютно безвредно...та така. Чудех се към какво още бих го използвала освен кайма и меса newsm78
Аз не знам защо прочетох, че става въпрос за торти и течен пушек  Joy Явно много ми се е спяло и се зачудих какъв е този тече пушек за торти  hahaha
Иначе този в бутилката и аз съм го ползвала, лично на мен не ми допада.
Ами защо не и за торти,но соленички hahaha

# 14
  • Мнения: 506
Чувала съм, че по принцип пушените меса - пилешко, свинско, пуешко не се пушат в истинския смисъл на думата, а се киснат в такъв течен пушек и разни консерванти. Дори си мислех да пиша за това в Черния списък с хранителните продукти. Предполагам, че този течен пушек е само химия.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт