Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 531

Обелват се добре узрели домати,настъргват се на ренде или се минават с пасатор,нарязан  на много ситно магданоз ,няколко скилидки  чесън минат през пресичката за такъв,сол ,зехтин /олио/.
Ако доматите ги стържете на ренде добре е да се махат семките - по представително е,а и няма да ви се мотаят из устата Laughing
Всичко се разбърква и се остава в  хладилник да престои 1-2 часъ ,за да може да се овкуси.
С този сос  заливам печени или пържени чушки,патладжан,тиквички, печени саламчета ,пържолки или на каквото си решите.
този сос съм го "копирала" от кръчмичките по морето ! Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 420
мммм, чудесно ми звучи, задължително ще се пробва! Благодаря за рецептата!  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 121
извинявай за тъпия въпрос -как се махат семките? newsm78
Цитирай


Мнения: 531
ами прецеждам настърганите домати през едра цедка Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.