Синът ми ходи във въпросната група от понеделник. Все още нямам особени впечатления и бих била много благодарна, ако споделите своя опит.
Това, което малко ме разочарова като цяло е броят на децата- директорката каза, че от септември ще са по 30 в група(моля се да съм разбрала грешно и да са си 15 както сега Praynig. )Разбирам, че в центъра наплива е голям, а и 2005 се родиха много деца, но се притеснявам как ще ги гледат. Дали ще има допълнителна помощ или персоналът ще е в същия състав?
Също така директорката не пожела детето ми да тръгне в другата група(2-ра яслена) въпреки че синът ми не е карал варицела, а първа яслена е под карантина до 20 юни. Обяснението беше, че  в другата групичка имало много нови  ревящи деца и положението било "страшно", а и било хубаво детето да изкара варицела. Може и така да е, но аз го дадох с голямо притеснение и много съжалявам, че не скръцнах със зъби.   Twisted Evil Засега няма нови случаи, освен първите 2 и се надявам всичко да е наред.
Иначе медицинските  сестри са много любезни, обясняват и успокояват (особено мен).Детската градина изглежда уютна и поддържана. Детето рева силно първите 2 дни, сега реве само като го заведа и като ме види, когато дойда да го взема. Аз сядам да пия кафе, на едно заведение до ОДЗ-то и ми прави впечатление, че като цяло е тихо и не се чуват викове и рев. Не са го преобличали до сега -вторият ден е повърнал от напъване докато е ревал и го бяха само позабърсали. От 4 памперса занесени е използван 1, но го водя за по 2-3 часа и той си ака в къщи. Това са дребни кахъри. Ще ми се (като на всяка майка) да ми гледат детенцето добре и то да ходи с удоволствие на ясла, а животи здраве и на градина.
Моля  за мнения. Интересуват ме какво мислите и за директорката. Благодаря предварително.