Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 484
http://images18.snimka.bg/003183947.jpg
http://images18.snimka.bg/003183950.jpg

Дамски каприз



ПРОДУКТИ:
5 яйца
1 ч.ч. + 15 с.л. захар
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода бикарбонат
2/3 ч.ч. олио
2 ч.ч. брашно
конфитюр


ПРИГОТВЯНЕ:
Слагаме содата в киселото мляко и след като кипне към тях прибавяме разбитите с лъжица жълтици, 1 ч.ч. захар, олиото и брашното. Изсипваме сместа в намазана с олио и поръсена с брашно тава и печем в загрята фурна отдолу на 4, а отгоре на 3. Като се надигне сменяме степените - отгоре на 4, а отдолу на 3. След като се изпече сладкишът го изваждаме от фурната и го мажем с конфитюр по желание (от сини сливи, ягоди, кайсии или друг). Отгоре го намазваме с предварително разбитите белтъци на сняг с 15 с. л. захар. Слагаме го отново във фурната като я включваме само отгоре на 2, за да се стегнат белтъците.
« Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 21:58 от kateto2 »
Цитирай


Мнения: 8 573
Правих ТОЗИ, който е подобен на твоя, ще пробвам и твоята рецепта.  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 1 410
Това е един от любимите ни сладкиши в къщи   chef
Цитирай

BABYLAND

Мнения: 3 393
Мерси!   bouquet
Цитирай


Мнения: 805
Този сладкиш ми беше любим на времето.Сега пък е любим на моите деца.
Мерси на катето2.   bouquet  chef  bouquet

Само си поправи поста,защото содата не се кипв в брашното,а в кис. мляко.  Peace Peace Peace
Цитирай


Мнения: 349
Правих ТОЗИ, който е подобен на твоя, ще пробвам и твоята рецепта.  bouquet
И аз Виенски пай,

Браво на Катето 2 за идеята  bouquet
Цитирай


Мнения: 805
Правих ТОЗИ, който е подобен на твоя, ще пробвам и твоята рецепта.  bouquet
И аз Виенски пай,

Браво на Катето 2 за идеята  bouquet
Айде да ми кажеш,как правиш тази глазура,така че една линия минава под другата?
Цитирай


Мнения: 349
И аз Виенски пай,

Браво на Катето 2 за идеята  bouquet
Айде да ми кажеш,как правиш тази глазура,така че една линия минава под другата?
Подробна,
Заповядай -
Тук е добре показано, а и има и други интересни неща
Цитирай


Мнения: 484
Правих ТОЗИ, който е подобен на твоя, ще пробвам и твоята рецепта.  bouquet
И аз Виенски пай,

Браво на Катето 2 за идеята  bouquet

Поста е поправен вече.Мерси Hug
Цитирай


Мнения: 805
И аз Виенски пай,

Браво на Катето 2 за идеята  bouquet
Айде да ми кажеш,как правиш тази глазура,така че една линия минава под другата?
Подробна,
Заповядай -
Тук е добре показано, а и има и други интересни неща
Мерси,мерси.  Hug Hug Hug Като го направя,ще го покажа тук.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.