Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 17 юни 2007, 21:10 ч.

Как приготвяте брюкселско зеле?

  • 598
  • 3
  •   1
Отговори
  • Бургас
  • Мнения: 261
Моля,помогнете ми с идеи за приготвяне на брюкселско зеле.Имам 1 опаковка във фризера от сума време и се чудя какво да го правя. newsm78По-рано бях панирала,но като цяло не останахме очаровани.Имам 1-2 рецепти на разположение,но ще се радвам да ми предложите изпитани такива. Laughing

# 1
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 10 439
Моля,помогнете ми с идеи за приготвяне на брюкселско зеле.Имам 1 опаковка във фризера от сума време и се чудя какво да го правя. newsm78По-рано бях панирала,но като цяло не останахме очаровани.Имам 1-2 рецепти на разположение,но ще се радвам да ми предложите изпитани такива. Laughing

задушено и после сервирано със сметанов сос или сос от няколко сирена, едно от които със син мухъл.
обикновено задушавам и броколи, и моркови.

правила съм и брюк.зеле, картофи, гъби и броколи в йенаглас, задушено със сметана и бяло вино или бира. отива му инд. орехче и черен пипер за подправка.

# 2
  • Бургас
  • Мнения: 261
asyalein  bouquet

# 3
  • Milano / Como
  • Мнения: 3 388
Най-често го приготвям така:

-задушено със сметанов сос;
-задушено и полято обилно със зехтин.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт