Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бургас

Мнения: 253
Моля,помогнете ми с идеи за приготвяне на брюкселско зеле.Имам 1 опаковка във фризера от сума време и се чудя какво да го правя. newsm78По-рано бях панирала,но като цяло не останахме очаровани.Имам 1-2 рецепти на разположение,но ще се радвам да ми предложите изпитани такива. Laughing
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 320
Моля,помогнете ми с идеи за приготвяне на брюкселско зеле.Имам 1 опаковка във фризера от сума време и се чудя какво да го правя. newsm78По-рано бях панирала,но като цяло не останахме очаровани.Имам 1-2 рецепти на разположение,но ще се радвам да ми предложите изпитани такива. Laughing

задушено и после сервирано със сметанов сос или сос от няколко сирена, едно от които със син мухъл.
обикновено задушавам и броколи, и моркови.

правила съм и брюк.зеле, картофи, гъби и броколи в йенаглас, задушено със сметана и бяло вино или бира. отива му инд. орехче и черен пипер за подправка.

Цитирай

Бургас

Мнения: 253
asyalein  bouquet
Цитирай

Milano / Como

Мнения: 3 388
Най-често го приготвям така:

-задушено със сметанов сос;
-задушено и полято обилно със зехтин.

Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.