Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 28 отговора

NY

Мнения: 209

  най -вкусните картофки вчера изпържи мъж ми  Love
 

 след като се нарежат, леко се подсушават, и добре се наръсват с нишесте/използва се сито / точно преди да се сложат в олиото.....
 немога да ви опиша с колко хрупкава коричка стават   eat
 аз пържено не ям от години, но не можах да им устоя  Blush

 
Цитирай

Pierrefonds, CA

Мнения: 722
Дали ще стане с  corn starch ?
Цитирай

NY

Мнения: 209
точно corn starch ползва......този най обикновеният, без аромат и бял

 аз чак сега се замислям ........в бг има ли от него?  newsm78
 защото си спомням, че нешестето което  се продаваше беше цветно и с аромат на плодове
Цитирай


Мнения: 6 461
Има натурално  пшеничено или царевично нишесте ,което е бяло и не е ароматизирано.
Цитирай

близо до Витоша

Мнения: 4 052
още днес ще пробвам  eat
Цитирай


Мнения: 1 378
Обожаваме картофки с хрупкава коричка.
И аз ще ги пробвам задължително, но не днес.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
А с брашно ще станат ли или нишесте трябва? Тук май няма да намеря такова  Rolling Eyes
Цитирай

NY

Мнения: 209
Има натурално  пшеничено или царевично нишесте ,което е бяло и не е ароматизирано.

супер, преди години май нямаше......царевичното се използва


А с брашно ще станат ли или нишесте трябва? Тук май няма да намеря такова  Rolling Eyes

ами незнам дали брашно става , но пробвай 


Цитирай

Земята

Мнения: 1 426
Ами аз ги пържа с брашно - но хубаво ги изтръсквам, за да не ми почернее мазнината. Довечера ще пробвам с нишесте, може още по-хубави да станат. Само да не взема от онова за малеби-то, че ще вземат да порозовеят  Mr. Green
Цитирай


Мнения: 805
Още довечера ще ги пробвам. Ама ще ги опитам с брашно.

Ааа,да питам,докато съм се сетила.За пресни или за стари картофи говорите? Или стават и с двата вида?
Цитирай

Старата столица

Мнения: 5 363
А в какво ги пържи?Във фритюрник или...?
Цитирай

София

Мнения: 1 410
Ще пробвам с натурално царевично нишесте.
Eklere, благодаря за идеята   bouquet
Цитирай

Mediterraneo

Мнения: 18 352
Точно ще почвам да пържа картофи. Ще взема да пробвам с брашно, че в момента нямам нишесте.
Цитирай

NY

Мнения: 209

Ааа,да питам,докато съм се сетила.За пресни или за стари картофи говорите? Или стават и с двата вида?

когато купувахме картофите, той лично избра от старите.....това били най добрите за пържене
/не че не може и да са  пресни ,ако питаш мен  Smile /

А в какво ги пържи?Във фритюрник или...?

Във фритюрник е идеално, но ние нямаме и затова ги направи в тиган с повече олио......

и най- подходящото олио е фъстъченото /Peanut oil/, но забравихме да купим, и ги пържи в  слънчогледово.... добре  се получиха Smile



Цитирай

Mediterraneo

Мнения: 18 352
И с брашно стават  newsm44 Получиха се просто перфекциозни- с брашно, във фритюрника, със слънчогледово олио.

« Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 19:19 от Тарталета »
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 28 отговора