Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 19 юни 2007, 00:39 ч.
  • Преглеждания  2 359  Мнения  28  Онлайн  1
Отговори
  • NY
  • Мнения: 209

  най -вкусните картофки вчера изпържи мъж ми  Heart Eyes
 

 след като се нарежат, леко се подсушават, и добре се наръсват с нишесте/използва се сито / точно преди да се сложат в олиото.....
 немога да ви опиша с колко хрупкава коричка стават   eat
 аз пържено не ям от години, но не можах да им устоя  Blush

 

Реклама
# 1
  • Pierrefonds, CA
  • Мнения: 725
Дали ще стане с  corn starch ?

# 2
  • NY
  • Мнения: 209
точно corn starch ползва......този най обикновеният, без аромат и бял

 аз чак сега се замислям ........в бг има ли от него?  newsm78
 защото си спомням, че нешестето което  се продаваше беше цветно и с аромат на плодове

# 3
  • Мнения: 6 461
Има натурално  пшеничено или царевично нишесте ,което е бяло и не е ароматизирано.

# 4
  • близо до Витоша
  • Мнения: 4 053
още днес ще пробвам  eat

# 5
  • Мнения: 1 389
Обожаваме картофки с хрупкава коричка.
И аз ще ги пробвам задължително, но не днес.

# 6
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
А с брашно ще станат ли или нишесте трябва? Тук май няма да намеря такова  Rolling Eyes

# 7
  • NY
  • Мнения: 209
Има натурално  пшеничено или царевично нишесте ,което е бяло и не е ароматизирано.

супер, преди години май нямаше......царевичното се използва


А с брашно ще станат ли или нишесте трябва? Тук май няма да намеря такова  Rolling Eyes

ами незнам дали брашно става , но пробвай 


# 8
  • Земята
  • Мнения: 1 426
Ами аз ги пържа с брашно - но хубаво ги изтръсквам, за да не ми почернее мазнината. Довечера ще пробвам с нишесте, може още по-хубави да станат. Само да не взема от онова за малеби-то, че ще вземат да порозовеят  Mr. Green

# 9
  • Мнения: 805
Още довечера ще ги пробвам. Ама ще ги опитам с брашно.

Ааа,да питам,докато съм се сетила.За пресни или за стари картофи говорите? Или стават и с двата вида?

# 10
  • Старата столица
  • Мнения: 5 363
А в какво ги пържи?Във фритюрник или...?

# 11
  • София
  • Мнения: 1 413
Ще пробвам с натурално царевично нишесте.
Eklere, благодаря за идеята   bouquet

# 12
  • Mediterraneo
  • Мнения: 19 622
Точно ще почвам да пържа картофи. Ще взема да пробвам с брашно, че в момента нямам нишесте.

# 13
  • NY
  • Мнения: 209

Ааа,да питам,докато съм се сетила.За пресни или за стари картофи говорите? Или стават и с двата вида?

когато купувахме картофите, той лично избра от старите.....това били най добрите за пържене
/не че не може и да са  пресни ,ако питаш мен  Simple Smile /

А в какво ги пържи?Във фритюрник или...?

Във фритюрник е идеално, но ние нямаме и затова ги направи в тиган с повече олио......

и най- подходящото олио е фъстъченото /Peanut oil/, но забравихме да купим, и ги пържи в  слънчогледово.... добре  се получиха Simple Smile



# 14
  • Mediterraneo
  • Мнения: 19 622
И с брашно стават  newsm44 Получиха се просто перфекциозни- с брашно, във фритюрника, със слънчогледово олио.

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 19:19 от Тарталета

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт