Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 19 юни 2007, 13:06 ч.
  • Преглеждания  825  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 653
       Рецептата не е моя. Преписвам я от 1 списание, но ми се стори оригинална:



 
ДОМАШНА  ХАЛВА  "САБОНИЕ"



1 ч.ч. разтопено масло, 1 ч.ч. захар, 1/2 ч.ч. нишесте, 1 ч.ч. вода, 1 щипка сол

Маслото и захарта се смесват, поставят се в тенжера и се загряват на котлона. Щом заврят, се прибавят нишестето, размито във вода и солта. Врящата смес се бърка, докато започне да се сгъстява. Сваля се от огъня, изсипва се в чиния, оставя се да изстине, след което се нарязва.

За 4 порции.
Приблизителна цена: 2.50 лв.

    chef   chef   chef   chef   chef

Реклама
# 1
  • Мнения: 805
Това звучи интересно,но ме притеснява огромното количество разтопено масло. Горе - долу колко пакетчета (по 125гр.) ще отидат за тази чаша??

# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 653
 250 гр. масло ще са 1 ч.ч. Heart Eyes

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт