Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 19 юни 2007, 14:54 ч.
  • Преглеждания  1 213  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Павликени
  • Мнения: 791
Спешно ми трябва рецепта за панирани свински ушички!!! Мъжо ми заръча за доверя това да го гощавам с чеснов сос, а аз как да откажа ooooh!  Mr. Green      Сега се чудя как се правят newsm78

Реклама
# 1
  • Мнения: 502
Аз за панирани не съм чувала.Ние ги сваряваме и ги хапваме със сос от чесън и оцет.Така правим и със свинските крачета.
Ще ми е интересно как ги панирате.

# 2
  • на баба си в джанките
  • Мнения: 527
Ами защо не ги свариш и след това да ги нарежеш на хапки или както там дойде и да ги панираш?Не съм правила,защото не обичам уши и крачета,но това ми хрумна newsm78

# 3
  • Павликени
  • Мнения: 791
Ами защо не ги свариш и след това да ги нарежеш на хапки или както там дойде и да ги панираш?Не съм правила,защото не обичам уши и крачета,но това ми хрумна newsm78
И аз така си мислех, ама понеже не съм правила е реших, че от питане глава не боли!
Ами как да позная дали са сварени?!

# 4
  • Павликени
  • Мнения: 791
Вижте какво намерих, но май няма да използвам магданоза за панировката!
http://www.mandja.com/index.php?option=com_garyscookbook&fun … etail&id=1443

# 5
  • Старата столица
  • Мнения: 5 363
А няма ли да станат много твърди?С тези хрущялчета newsm78 Те и без това са си твърди.Незнам,така си мисля...  Thinking

# 6
  • на ОколовръсТното в ПАЛАТка
  • Мнения: 4 176
Тва шега ли е?

Айде дайте рецапта за панирани свински опащки моля?

# 7
  • Павликени
  • Мнения: 791
Ами опашката би трябвало да се панира като ушичките!
Снощи пробвах - облизахме си пръстите!!! А за твърдото - не са, щом баба, че е и с два-три зъба яде  Mr. Green
Направих ги с двойна панировка и станаха едни пухкави, мекички и вкусничкиии smile3521
Само че не бях купила сварени и ги стъргах повече от 30 мин. направо се бях препотила  ooooh!  Другият път ще търся сварени и изчистени!
Много са хубави и за мезе(хем за биричка, хем за бяло винце), а и засищат  Grinning

# 8
  • Бургас
  • Мнения: 312
Стават страхотни и сварени и после съвсем леко препечени на скара,а пък ако е на дървени въглища е още по-добре.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт