Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 19 юни 2007, 23:33 ч.
  • Преглеждания  1 786  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 843
Мноого мързелива, предупреждавам!

Запържвате резенчета картофи до златисто в голяма тава и след това добавяте ситно нарязан лук. След като лука се задуши, се добавя соева кайма (за месоядните може обикновена), една кутия доматено пюре, 1/2 чаша вино и каквито искате подправки. Всичко това се забърква и оставя леко да покъкри на котлона. Точно преди махане от котлона се добавят магданоз и настърган Пармазан или друго твърдо италианско сирене. 

Реклама
# 1
  • Благоевград
  • Мнения: 663
Бързо и лесно Grinning - благодаря за идеята   chef.

# 2
  • Мнения: 805
Мноого мързелива, предупреждавам!

Запържвате резенчета картофи до златисто в голяма тава и след това добавяте ситно нарязан лук. След като лука се задуши, се добавя соева кайма (за месоядните може обикновена), една кутия доматено пюре, 1/2 чаша вино и каквито искате подправки. Всичко това се забърква и оставя леко да покъкри на котлона. Точно преди махане от котлона се добавят магданоз и настърган Пармазан или друго твърдо италианско сирене. 

В тава?На котлона? Нещо не ми стана ясно.Това не се ли приготвя първо в тенджера и после в тава във фурната? Или? newsm78 Peace newsm78

# 3
  • Мнения: 784
Тази мусака нито е постна, нито мързелива, ами си е обикновена мусака.
Някой я правят в тенжера - без заливка, други - печена на фурна със заливка, въпрос на вкус!

# 4
  • Мнения: 843
Само на котлона. Не се пече. И е постна (отговор за постера по-долу) защото е със СОЕВА кайма.

Нормалният ми вариант е пак без месо, но се пече и се залива с бешемел сос на края.




Мноого мързелива, предупреждавам!

Запържвате резенчета картофи до златисто в голяма тава и след това добавяте ситно нарязан лук. След като лука се задуши, се добавя соева кайма (за месоядните може обикновена), една кутия доматено пюре, 1/2 чаша вино и каквито искате подправки. Всичко това се забърква и оставя леко да покъкри на котлона. Точно преди махане от котлона се добавят магданоз и настърган Пармазан или друго твърдо италианско сирене. 

В тава?На котлона? Нещо не ми стана ясно.Това не се ли приготвя първо в тенджера и после в тава във фурната? Или? newsm78 Peace newsm78

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт