Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Налегнали са ме тези дни едни тежки размисли. За 2 седмици съм свалила 9  килограма. Не мога да се побера в кожата си направо. Ужасно състояние на духа и тялото.
Дилемата е следната. Срещнах някой, който ме подлудява.Познавам го от 1 година. По оня особен начин от 2 седмици. Не ми излиза от главата. Кара ме да се чуствам желана и значима. Нещо , което  не ми се е случвало от имам чувството векове... Не знам какво ще излезе, но и не мога да се прибирам всяка вечер при законния си съпруг и да се правя все едно нищо не се е случило, защото се случи. Rolling Eyes Не говоря за гузна съвест . Не иде реч и за някаква незначителна забежка. Честно казано не знам как да реагирам.
Имам дете на 2 и половина от този същия законен съпруг, който държа да отбележа се държи доста добре с нас...напоследък Като изключим някоя и друга случка , която е под влияние на многото натрупано напрежение на новата му работа.
Констатацията ми е обаче, че нямам какво да си кажа с него. Просто си съжителстваме и тва е . Той твърди, че ме обича. Аз не мога да кажа какво точно чувствам .  newsm78
Сега като го написах и прочетох ми прозвуча доста егоистично.
Много съм объркана ...
Другият знае, че съм омъжена .Знае, че имаме дете и не ме притеснява с нищо. НА въпросът :"Какво очакваш от мен ?" следва отговор  "Каквото можеш да ми дадеш!"
Моля за идеи как звучи цялата картинка от страни. Аз твърдо съм пристрастна. Mr. Green

# 1
 • гр. Пловдив
 • Мнения: 2 336
О за такива лични неща не давам съвет. Мнение мога да изкажа, ама то няма да ти хареса.
Според мен трябва да решаваш бързо, защото да лъжеш човека до теб е непристойно.

# 2
 • Мнения: 3 697
Мога да ти кажа само едно-в момента те тресе тръпката. Изчакай да мине известно време, за да те отпусне и да можеш да разсъждаваш логично. Да не се окаже, че и на другия "му миришат краката".
И още нещо-лично на мен отговора
Цитат
"Каквото можеш да ми дадеш!"
ми звучи малко странно, ако става въпрос за голямата любов и т.н. Затова те съветвам да изчакаш да се поизбистрят нещата. И затова засега спести това на съпруга си. След време като прецениш как да действаш, така или иначе ще разбере.

# 3
 • някъде в орбита...
 • Мнения: 1 476
Съгласна съм с kati_v, но освен това не се хвърляй надолу с главата. Прецени нещата по-спокойно, защото сега като го чета това май яко те тресе треската  Wink Ако човека държи на теб ще те чака. И ми се струва, че тогава не би минал само с "Каквото можеш да ми дадеш", а с нещо доста по-конкретно.

# 4
 • София, Младост 1
 • Мнения: 1 881
Просто си влюбена, изчакай малко да премине превъзбуденото ти състояние и вземи трезво решение....в полза на семейството Laughing

# 5
 • Мнения: 34 820
... НА въпросът :"Какво очакваш от мен ?" следва отговор  "Каквото можеш да ми дадеш!" ...

На мен ми звучи като "Змам, че си омъжена, екстра ме устройва- секс от време на време, а вечер да си се прибираш при твоя, аз да си живея живота" ...

# 6
 • София
 • Мнения: 15 232
... НА въпросът :"Какво очакваш от мен ?" следва отговор  "Каквото можеш да ми дадеш!" ...

На мен ми звучи като "Змам, че си омъжена, екстра ме устройва- секс от време на време, а вечер да си се прибираш при твоя, аз да си живея живота" ...
И на мен така Confused
Подкрепям казаното по-горе, че трябва да изчакаш да ти попремине тръпката на първите чувства и тогава да го мислиш сериозно. Може би той е любовта на живота ти и тогава заради единия подпис не си заслужава да оставаш при човек, към който вече нямаш тръпка...А може би/ и е по-вероятно, според мен/, семейството ти преминава през спад на взаимоотношенията, този пич се е появил в подходящия момент на подходящото място, има подходящата настройка, а на тебе ти е излязъол слаб ангела и....нищо особено, ще премине, случвало се е на 90% от семействата Laughing
Едно е сигурно - не бързай да казваш на мъжа си преди да си сигурна, че точно това искаш. Няма нищо по-свинско от това да си разтовариш съвестта на другия и да го оставиш да се терзае и да го боли, задето ти си се държал тъпо Confused Ако решиш да останеш със съпруга си, не е нужно да го смачкваш по този начин.

# 7
 • София
 • Мнения: 1 729
Момиче, я си гледай семейството!

# 8
 • на най-обичания мъж в сърцето . . .
 • Мнения: 2 270
Просто си влюбена, изчакай малко да премине превъзбуденото ти състояние и вземи трезво решение....в полза на семейството Laughing

 Peace

# 9
 • Мнения: 15 766
Звучи така, както и всяка друга подобна история.
След като ви премине тръпката...след 1-2-3-6 месеца, ще видиш, че той не е рицарят на бял кон и че нищо не е толкова розово, колкото ти се е струвало.
Имаш избор от това да си изживееш този период на еуфория, или да прекъснеш всякакви взаимоотношения с този човек и да продължиш със съпруга си.
В първият случай, след известно време така хубаво ще тупнеш на земята, че за 2седмици ще отслабнеш с още 9кг.
Във вторият, пак ще минат около 2седмици докато ти се уталожат нещата в главата.

# 10
 • Мнения: 16 139
Нали знаеш правилото "Брой до 10."- образно е, разбира се, изчакай малко, решения не се вземат под напора на емоции, а само при трезво разсъждаване и обсъждане на всички "за" и "против". И засега не споделяй нищо със съпруга си- можеш много да съжаляваш един ден. Ако споделиш няма да му помогнеш с нищо, просто ще прехвърлиш отговорността, която в момента носиш, а и която следва да си носиш.
Прецени- защо си сключила настоящия си брак, какво ти дава той, какво те кара да погледнеш навън, какво ти дава новата връзка, анализирай бъдещето си в двете ситуации- прекратения брак и прекратената връзка, а и третата ситуация- съществуващ брак при съществуваща връзка /Да не се лъжем, но е често срещано явление/. Ако си откровена със себе си може да стигнеш до изненадващи изводи и решения.

# 11
 • София
 • Мнения: 647
Звучи така, както и всяка друга подобна история.
След като ви премине тръпката...след 1-2-3-6 месеца, ще видиш, че той не е рицарят на бял кон и че нищо не е толкова розово, колкото ти се е струвало.
Имаш избор от това да си изживееш този период на еуфория, или да прекъснеш всякакви взаимоотношения с този човек и да продължиш със съпруга си.
В първият случай, след известно време така хубаво ще тупнеш на земята, че за 2седмици ще отслабнеш с още 9кг.
Във вторият, пак ще минат около 2седмици докато ти се уталожат нещата в главата.

Peace Споделям напълно това мнение , само искам да отбележа , че заглавието на темата ти ми звучи малко неуместно. Каква цена плащаш ти? Мъжът ти те малтретира ? Не те уважава ? Обижда те ?
Ако продължаваш да разсъждаваш по същия начин тази цена ще бъде платена от детето ти , от съпруга ти и най-накрая то теб самата като отрезнееш !
Не ме разбирай погрешно -не те съдя . На всеки може да му се случи нещо подобно. Но явно в момента е по-добре да обмислиш обстойно нещата и тогава да вземаш някакво решение.

# 12
 • Мнения: 306
Бях в подобна ситуация преди две години. Имах съпруг с когото живеехме като съквартиранти. Деляхме на две сметките за тока и телефони и парите за обувките на детето. Като се прибави и това, че него го нямаше, понякога и цяла нощ, с обяснението, че е бил с приятели и т.н. Започнах връзка, просто защото и аз съм човек и имах нужда от малко топлина в живота си. Започна само като секс и за двете страни. Съзнателно си наложих да не споделям нищо с този човек и да го държа настрана от личния си живот. Бях решила, че заради детето си ще запазя брака си. Само дето си задавах въпроса дали то заслужава да има такъв баща. След две години усетих как се влюбвам в този човек, усетих го и в него, и след две години, нашата връзка започнала само като секс се превърна в гореща любов. Имахме разговор, в който му казах, че аз не мога да си разтрогна брака заради детето и близките си и сложих край. Издържахме една седмица. Взех безкрайно трудното за мен  решение и прекратих брака си. Минах през вината, болката, угризенията, сълзите на близките ми, съмненията ми и всичко останало.
Сега имам ново семейство, нов дом, чувствам се пълноценна като съпруга и жена, обградена съм с внимание и нежност. Имам до себе си човек, който се грижи за детето ми като за свое. Не съжалявам, че прекъснах един брак, който измъчваше и двете страни. Давам си сметка, че нещата можеха да се развият и не по този начин. Но когато предприемах тази стъпка бях наясно със себе си, че аз такъв човек, като моя бивш съпруг не искам в живота си. Бях готова да остана сама, но да се уважавам като човек и личност.
Това е. Моят съвет е, да се абстрахираш от чувствата си към новия мъж в живота си  и да решиш за себе си дали имаш някакви чувства към съпруга си. Премисли го добре и ако там всичко е изчерпано и той не е добър баща и съпруг, нама какво повече да правиш там. Ако обаче още имаш чувства помъчи се да ги спасиш.

# 13
 • Мнения: 139
Случва се понякога човек да има чувства към двама души, колкото и ССФ да не иска да признае. Случва се понякога от двама души да се опитваме да изградим идеалния образ на един "перфектен човек", какъвто реално не съшествува. Но винаги нещо тегли повече душата към единия от двамата. Ако имаш възможност - замини някъде за известно време сама и си дай сметка кой ще ти липсва, на кого ще искаш да кажеш "добро утро", с кой ще искаш да изядеш вечерята си, без кой дните ти ще са изпразнени от съдържание. Моментното състояние на хормоните не винаги е най-добрият съветник в дълготраен план. И каквото и да се случи, нека съдбата е на твоя страна.

# 14
 • Русе
 • Мнения: 5 578
Сега - аз ще ти кажа какво трябва да направиш.

Дай си време, премисли всичко - ако не успееш да вземеш решение - дай си още време.
Пак помисли, пак сметни, изчисли всичко. Ако и тогава няма причина да останеш със съпруга си - пътя, чантата и при другия.

Успех.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт