Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • CA- AB
 • Мнения: 2 959
Разделни Момичета- опитни и тепърва прохождащи в разделните пътеки да споделим новата тема с много повече слънце и усмивки, с много повече вяра и устременост за постигане на целта- здравето, доброто самочуствие и хубавото тяло. Да не забравяме и спорта, приятелствата и многото течности. Да загърбим болестите и депресиите и да отворим сърцата си за наближаващото лято, слънце и усмивки.
Да подходим към РХ не като към диета, а по скоро като съзнателен здравословен хранителен избор, защото както Буда казва "...Живота ни е плод на нашето съзнание и мисли!..." и така използвайки силата на градивната мисъл можем да се борим да оформим нашето битие/ диета. Както Джон Фоулс, The Magus пише"...в живота на всеки човек идва преломен момент, в който всеки трябва да приеме сам себе си. Това не е вече мечтата за какво ще станеш, а какво си Ти в момента и какъв ще останеш...", надявам се че всеки един от нас е открил РХ в точно такъв преломен момент. А и да не забравяме че инвестициите, които правим в себе си/ в здравето си се възвръщат многократно в течение на години. Не случайно в съзнанието ми изпъкват думите на Махатма Ганди "...Здравето е най- голямото богатство, много по- ценно и от най- голямият златен или сребърен къс...", така че, Момичета да вложим малко воля, твърдост и да постигнем целите си?!
Тук си позволявам да вмъкна пролетният стих на Гери.пл./ надявам се не се сърдиш, Поетесо и че не си ни забравила?!/
............Пролетта красива,
            дава усмивки
            и скрива тъгата
            и смисъл разкрива
            с храната разделна
            да бъда във живота и в играта!...Весели момичета,
                                                                   дами красиви,
                                                                   разделното хранене спазват
                                                                   с усмивки щастливи
                                                                   и тайните свои споделят със нас,
                                                                   да бъдем и ние доволни и в час!

В общи линии идейте са за правилно съчетаване на храните, спомагащо за по- лесното им преработване от стом. чревният тракт. Това означава че белтъчините/ месо, мл. произведения, яйца/ както и въглехидратите/ зърнени храни, ядки и скорбялните зеленчуци/ се препоръчва да се хапват предимно със зеленчуци, които в по- голямата си степен са алкализираща храна, изключая боба, граха, ориза, лещата, картофите. Необходимите и препоръчителни интервали след хранене са както следва:
- след плодове- 30мин; след зеленчуци- 30мин до 1ч, зеле, моркови, ряпа- 2.5- 3ч;
- хляб, тестени изделия, ядки- 2-3ч; варива/ боб, леща, жито, царевица/- 3-4 ч;
- месо- 4-6ч; риба- 2-3 ч; млечни/ пр. мляко- 1ч; кис. мляко- 2-3ч; сирене, кашкавал-3ч/;
- мазна храна- 5ч; течности- напускат веднага стомаха;

Ето една примерна табличка, благодарение на Ками!


Тук си позволявам да вмъкна и хранителните пирамиди/ препоръчвани за добро здраве/ при нормално хранене и при вегетариански вариант!


 и съответно вегетарианският вариант

Няколко полезни линка. Благодарим Ти, Дими!

Копривена Лейди, приеми пожеланията ми за рожденият ден на малкото- пораснало момченце!

Да Ти е жив и здрав Калоян! Да расте, да лудее и да се радва на света около него! Имайте весел празник в  новият ден, а той несъмнено ще е такъв, Ти си се постарала!

...Надявам се да ме приемете при вас!...
Билянко, иска ли питане?! От доста време не беше писала тук, май в една от началните теми се появи, но надявам се сегашното да не е краткотрайно появяване и свързано само с последните 7кг- тях ще ги свалиш без проблеми- знаеш начина, имаш личният си опит, емоционално си там където искаш да бъдеш. Изглеждаш страхотно на аватара Си, няма го стегнатото излъчване от преди, доминира увереността. Успех Ти желая в постигането на набелязаните цели, защото при Теб са няколко.
...Нещо волята ми никаква я няма...
Верче, кога чакаш Деян да се завърне от морето? А за волята, Ти я имаш в изобилие, просто трябва да я насочиш в правилната посока!
Тонимирко, как си, как върви при Теб? Само не казвай че пак нещо не си в настроение, защото тоз красив аватар не лъже, изглеждаш страхотно, дано така и да се чустваш.
Ани33, дано всичко е минало по ноти в днешният ден и да си доволна от посещението при кожният специалист.
...и моята София има такива бузки...
Юзерче, София има и много хубава дълга косица, как успяваш да я срешиш, при нас с Дана е голяма борба когато трябва да разресваме къдрици? Как станаха оризовите домати?
Дими, а стомаха Ти как понесе черешовият ден? На много хора тез страхотни плодове не им се отразяват добре?
Волна и гонеща вятъра- РосиК, а синът увлича ли се от моторите, или колите го блазнят?
Исайкова, Ти доста стегнат режим си направила- без пържено, много течности, много спорт, за моренце ли бързаш?
Бифана, пак ли частният бизнес Ти уплътнява времето? Как са танците и спорта?
Уондърфул, как върви търсенето на работа, спортуването?
Мади, успех с завършването на детската стая . Неса ще бъде приятно изненадана при завръщането вкъщи?!
ЛСТ, измисли ли вече как ще празнуваш годишнината?
Любопитке, оправи ли се проблема с известията на ЛС по е- мейла? Скоро в правилата имаше подобно питане.
РеГе, ходиш ли още на масажи и солариум?
Ками, как си днес, настроението оправили се, Русокоске?
Дани Дженкова, как сте с Еди?
ДидиП, поздравления за ограниченията за хляба, това е голям напредък като знам колко беше свикнала с него. Видя ли че няма невъзможни неща, вкусът се възпитава?! Успех и със сладкото!
Алексче, как е минал записа, прибра ли се Аля?
Шарли, а 1/2 как гледа на кълновете, мъжът ми в началото доста време му трябваше да приеме че подобно нещо може да става за ядене?
Мартеа, как мина сватбата?
...влязох в темата със съвсем друго настроение...
Софи, голяма сладуранка е станала Софийка, много хубави снимки! А за суровоядството, съвсем не е толкоз невъзможно, въпроса е само да опиташ и да издържиш в началото когато привикваш с новите храни, след това става навик. Как върви превода?
Крисси, много Ти е хубав аватара, загадъчна, упорита и постигаща Пловдивска Красавице. Докъде го докара с режима?
Карамфила, как върви планирането на плажното парти?
Герганка, кога летите за БГ, ако е наскоро лек полек и приятни мигове сред близките.
Деничко, докъде ги докара процентите на РХ и НВХ? Поразнообразяваш ли с нещо менюто или продължаваш по традиционният път?
Катинко, напредваш ли с поставената цел до 15. 07.?
Вили, Краси Васи, Светли, Ивичко, Лилиет, Джоя, Иля, Марлийн, Нели ВБ, Мименце, Вичито, Мери79, Анита7, Снежи Съни, как сте Момичета, успех Ви желая!

Ето я и старата тема , пълна с много полезна информация! Успех да си пожелаем и много споделени хубави и не чак толкоз емоции, но важното е че винаги можем да разчитаме на приятелското рамо и съвет!
Полезни книги за РХ са:
"РХ- Ръководство" на Вадимир Леви;
"Сила за живот1" на Мерелин и Харви Деймънд,
"Сила за живот" 2 , 3 на Димитър Пашкулев;
"РХ" на Д-р Шелтън, Д-р Хей и Д-р Деймънд

И разбира се кулинарна разделна книга систематизирана от Надинка, и полезните Разделните рецепти благодарение на Теб- Ками- разделна Вълшебнице, Надинка, Амей, Снежи Съни, ДидиП,Уондърфул, ЛСТ, Декси.

Да Си пожелаем много успехи в постигането на набелязаните цели!

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 06:22 от Kalida

# 1
 • София
 • Мнения: 2 530
Ха!!! Ранно пиле, рано пее! Да се разпиша първа. Нека новата ни темичка е пълна само с усмивки и положителни емоций
Копривке  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Калоян ! Да расте щастливо дете.
Усмихнат ден на всички!

# 2
 • Мнения: 2 717
Добро утро в новата темичка  Grinning.Започваме я с чудесен празник   bouquet.Лили ,твоето слънчице имало рожден ден, колко години навършва ,да ти е живо и здраво домът ви да се изпълва от веселия му смях и винаги като  слънца да греят очичките му Hug. Бъдете живи и здрави и вие, за да му се радвате.    Калида ,както винаги перфектно си оформила всичко ,благодаря ти  Heart Eyes.Записът на Аля по нейните думи е минал добре, излъчването ще е през юли. ДидиП ,ако знаеш колко ми липсва твоя аватар Hug. Твоите сладуранки сигурно много са порастнали. А ти до къде я докара с РХ ?Дими, Билянка ,добре дошли и от мен   bouquet  bouquet,момичета, след малко пак ще пиша ,че ми се налага да стана от компа .

# 3
 • В.Търново
 • Мнения: 1 986
  Добро утро,мили дами  bouquet
  Добре дошла,Биляна HugРадвам се да те видя отново в тази тема GrinningТи имаш голям опит в РХ и ще бъдеш безценен съветник на начинаещите PeaceТук е и мястото да споделя,че благодарение на теб намерих тази тема  bouquet
  Честит рожден ден на малкия Калоян   Tada Да е жив и здрав, и много щастлив  [/color]  Heart Eyes
  Как сте? Морят ли ви жегите?Ние почти не си подаваме носа навън,София и вкъщи се поти и не може да спи Tired
  Калида,мъча се все още над превода,но терминологията ми е доста непозната,в чужда сфера съм Wink и малко трудно върви,но трябва да успея,няма как Wink
  Юзерче ,пусни някоя снимка на твоята София да я видя Heart EyesНе се вижда добре на аватара Confused
 

# 4
 • ПАЗАРДЖИК
 • Мнения: 392
Калида едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен за добре оформената тема.Дано наистина с РХ постигнем здраве,добро самочувствие и хубаво тяло.Да ти кажа честно напълно го разбирам 1/2 относно кълновете.До сега не съм ги опитвала ,но никога не е късно.Доматите с ориз не ги правих,защото прибирайки се след работа минах покрай едно магазинче за готова риба и така сладко ми замириса и ми се дояде рибка.Взех си скумрия на скара , направих си и салатка и се получи чудесна вечеря.Ние със София нямаме проблем с ресането.След къпане винаги я сресвам и така на сутринта ми е по лесно.Използваме  детски шампоан на Nivea и никакви други допълнителни мазила.Единственото което ме притеснява в това отношение е , че почивните дни ми разрешава да я връзвам на една или повече опашки,което е добре в топлото време,но през седмицата не иска защото след обедния сън госпожата в градината я връзва "силно" и я боли.
Софи - много ми се иска да пусна по хубава снимка , но не знам как.Ако може на лични някой да ми обясни.Имаме албум в snimka.bg , но не мога да намаля снимката до размер подходящ за аватар.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН!Много здраве и безгрижни игри му пожелавам!
Биляна,Исайкова - добре дошла !
Диди - радвам се , че намина да ни видиш .
Алекс - как мина салатения ден?
Реге - пиши малко повече за масажите и за ефекта от тях при теб , ако може.

# 5
 • София
 • Мнения: 3 785
Лили,Честит рожден ден на адашчето.Да расте здраво,щастливо и весело дете Heart Eyes

Биляна,добре дошла в редичките ни  bouquet

Днес се чувствам по-добре.След един тур с приятелка по магазините вчера,настроеноето ми се подобри.

Относно РХ няма какво да кажа,защото тези дни не ям и не готвя особено много.Не ми се яде нищо,дори плодове newsm78Само течности пия в огромни количества,но явно организма си го иска.Сам си прави разтоварващи дни hahaha

Калида,много се радвам,че пак се включваш често Heart Eyes.

# 6
 • Русе
 • Мнения: 1 353
Хубав ден и от мен и аз да се запиша в новата темичка Hug Hug Hug!
Малко отсъствах и сега ще наваксвам .....running[
Калида концерта беше прекрасен, Ф.Киркоров още повече.Той има невероятен чар и успява да създаде добър контакт с публиката. Направих запис на някой песни с мобилния, но за жалост не са хубави и няма да ги пусна. От написнаното разбирам,че живееш в Канада(ако не греша).И аз имам близки приятели в Отава, а също и в Монреал много близка дружка. Как се чувстваш там?

Доня Коприва приеми и моите сърдечни пожелания за твоето момче, нека расте здраво и щастливо !!! newsm59

Мишето аз писах за диетичен магазин , но той е в Русе.... Даже скоро пак ще го посетя , защото ми свърши лененото и сусамово семе , а и за да почерпя малко инфо за здравословно хранене. Ще го споделя веднага с вас,разбира се. newsm17

А иначе аз също не съм на 100% разделна, все се появяват изкушения,на които трудно устоявам.Но се успокоявам,че наваксам във фитнеса.
Да попитам  Confused: Confused: Confused:сутрин си правя 1/2купичка кис.мляко+1л.ленено+1.сусамово семе+1плод(кайсия,праскова или някакъв друг) може ли да ми каже някой това разделно ли е ?И ако не доколко нарушавам режима? ooooh!

Много хубав ден желая на всички и много  : newsm51

# 7
 • да има едно лесно - на мотора
 • Мнения: 2 299
Слънчев ден Дами  Hug

Честит Рожден Ден на Калоян на Доня Коприва - да расте здрав, умен , красив и добър за радост на мама и татко !

Калида , синът се увлича все още по компютри. Но я има тръпката по моторите - засега се вози  Laughing

Vi4ito  аз като попитах за семената и после и прочетох не е раздел с кисело мляко . Затова закусвам само плода с лененото семе ( мляно ) На мен лично ми харесва ( като лешници е ) . И след 1 час ям кисело мляко със сметана . Иначе може плод и кисело мляко .

Тук също е голяма жега пред деня , а и влажния въздух също допринася да си лепкав. Но компенсираме вечер с разходки с мотора - невероятно е усещането . Не съм и предполагала, че на тия години любимия ще ми поднесе такива изживявания  Heart Eyes

# 8
 • София
 • Мнения: 444
Добро утро в новата тема! Hug
Доня Коприва, честит ти рожденник - нека бъде щастлив, здрав и много да ви радва!
Vi4ito, RosiK ти е отговорила много правилно на въпроса. Но според мен тази комбинация, която правиш, не е толкова фатално нарушение на РХ.
Калида, Деян се връща утре. Нямам търпение вече да си го гушна. Всеки ден се чуваме по тел. на г-жата и той звучи много добре - щастлив и доволен от промяната.

# 9
 • София, "Слатина"
 • Мнения: 338
Добро утро и от мен wavey

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАЛОЯН!
ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Калида, както винаги чудесно оформена тема smile3501. Аз все още имам проблем получаването на известия. Да, видях, че и други имат този проблем. Дано скоро да бъде отстранен Praynig
Vi4ito , толкова много се надявах този магазин да е в София, но.... Ще чакам с нетърпение да споделиш инфото от любезната продавачка.
А що се отнася до мен...снощи  много прегреших. Бях на рожден ден и не устоях на вкусотийките и най-вече на тортата. Обожавам сладичко. Embarassed А що се отнася до обслужването в ресторанта...УЖАСНО. иНАЧЕ ОБСТАНОВКАТА Е ПРИЯРНА. Не ви препоръчвам ресторант"На върха"!
Исайкова, един съвет от бивш спортист. Винаги, когато спортуваш материята на екипа трвбва да е от естествени материали, за да може кожата да "диша". Когото се увиваш с найлони единственото, което постигаш е потенето, но така затормозяваш "дишането" на кожата и доброто кръвообръщение на организма.
Ками, усмихни се Hug Сигурна съм, че на Калоян му е много добре при баба и дядо  bouquet
USER 1, аз също не се справих с намаляването на снимката, но после ми обясниха. Избери си снимка, кликни с десен бутон в/у нея и избери Paint. След това от менюто избираш Image и от там избираш Stretch/Skew. Ще ти се отвори прозорец и там, където има 100% ги намаляш до колемината , която желаеш. Пробвай с 40% на 40%. Успех!!!


Лек и разделен ден на всички Hug

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 11:51 от mi6eto_f

# 10
 • Русе
 • Мнения: 1 353

Еех  Cry,знаех си че бъркам нещо, но за сметка на това беше вкусно.   YumСега ще трябва да сменя концепцията за закуска.
Благодаря ви, Hug  момичета за бързия отговор.

РосиК Как съчетаваш плода със семето, щото на мен не ми се връзва някак си ? newsm78

# 11
 • Бургас
 • Мнения: 861
Добро утро!   bouquet


Дано нямате нищо против дългите ми постове, че вчера имах много работа в офиса и не можах да се включа и днес ми отне доста време да ви изчета. Като цяло всички звучите добре, в настроение. Ето Мина/Карамфила се съвзема благодарение на силната си воля и позитивизъм. Ками, радвам се, че днес и ти си по-добре. Като четох предния ти пост ми стана много мъчно особено гледайки ти и аватара. Трудна е първата раздяла. Аз с моите деца отрано съм се разделяла за вечер-две, още като бебенца, но никога за дълго. А вие защо се решихте на толкова дълга раздяла? Мисли как Калоян се весели и радва на компанията на баба и дядо, играе на въздух и воля. А като тръгне на ясли е тежко само първата седмица особено като плаче сутринта и леличките ти казват "Отивай си, отивай си, да не те вижда, той ще спре като тръгнеш". Стояла съм скрита  smile3518 на стълбите за да видя след колко време ще спре да плаче. Слава богу, Денис свикна лесно и бързо, стана и любимец на всички в яслата а сега и в градината.
Калида, доста е трудно, когато някой, който си познавал почти през целия си съзнателен живот (от 14-тата си година) започне да се променя и ти по никакъв начин не можеш да спреш промяната или да промениш посоката й. Аз също се промених в резултата на това. Промених някои от моралните си възгледи, промених и отношението си към брака, за съжаление и по-цинична май станах  Rolling Eyes. Но това беше единствения ми начин да не рухна, да се адаптирам, да продължа да живея някак, намирайки свои удоволствия, може би и свои мании (хранене, фитнес). Масажите да, продължавам с тях веднъж седмично. За съжаление при мен нямаха ефект  Sad. От солариума се отказах, вече нямам нужда след като започнах да ходя на плаж.
Софи, 2 кг не са малко  newsm10. Радвай им се, че скоро те чакат и още. Благодаря ти за инфото за Фемимодела, а той как се приема по време на хранене ли? Какъв превод правиш? Разбрах, че жегите в Търново са големи. При нас все пак е добре лятото. Но вчера и тук не потрепваше листенце. А как го проклинах този морски вятър само допреди месец  Mr. Green.
Светли, мен най-много ме мотивира постигането на резултат  newsm44. Губя стимул, когато се ограничавам в храненето, а не свалям нищо. Ей-така съм зациклила от 2-3 месеца. В рамките на една седмица съм непрекъснато в борба с едни 2 кг: ту надолу ту нагоре  smile3515.
Шарли, кълновете как ги приготвяш и от какво? А като са покълнали вече семената как се комбинират с другите храни - пак като семена ли  newsm78?
Алекс, много си хубава и толкова млада изглеждаш на снимката! Поздравления за смелостта да си подстрижеш късо косата. Аз никога не съм имала този кураж. Най-късо съм била на черта под ушите. А така много хубаво изпъкват очите. И да знаеш, чакам те да се обадиш, като дойдеш в Бургас. smile3508 Ще направим едно плажче, ако съм вече в отпуск.
Ани, Верче, на гости е трудно да спазваш режима, особено зимата, като някои не сервират пресни салати. А сега е трудничко ако менюто е шопска салата и пържолки да кажем. Но на заведение ми е много лесно, защото аз си избирам какво да си поръчам, даже е за предпочитане, защото така рядко прекалявам с количеството.
Мише, знаеш къдравите коси растат бавно, т.е. растат, но не се забелязва в сухо състояние. Аз като дете винаги съм била с много дълга коса-права и равна. Сега пак е дълга за пръв път на такава дължина от 8 години и много и се радвам. А фризьорът ми много я щади, не се забелязва даже, че ме е подстригал.
Юзерче, и аз съм горда от себе си, че напоследък удържам с прегрешенията. Може би защото сега вечер хапвам салата + риба или сирене. Като изкарам 5 дни на плодове, свалям 2 кг, ама така се овълчвам и само ако някой ми развали настроението, в неделя  изяждам 2 сандвича (този тостер за какво ли го купихме ... ooooh!) и в понеделник съм пак +2. Затова сега съм на плодове само през деня. За масажите какво да ти кажа, ами при всички имат ефект, а при мен не  Tired по принцип се правят 10-15 последователни всеки ден, може самостоятелно, може и в комбинация с апарат Корпо. За това време се предполага, че целулитът се е изчистил и се правят поддържащи процедури веднъж седмично, защото целулитът много бързо се натрупва отново. Другите клиентки свалиха сума ти см в обиколките, изчистиха се, а аз дето имах съвсем малко и то не дълбок си останах така  #Cussing out. Но интересното е че при масажа масажистката не го усеща, казва, че нямам, но кожата на краката ми все пак не се изглади.
Биляна, добре дошла! 45 кг е внушителна цифра! Щом веднъж си го постигнала, пак ще успееш!
Исайкова, моля те не го приемай като критика, но мисля, че 10 км е много малко за велото. Навсякъде говорят и пишат, че минимумът е 30 мин, даже се  препоръчва 45-60 мин. Освен това съм чела, че няма смисъл да се увиваш с фолио, защото потенето не означава горене на мазнини, а само загуба на течности. Аз преди обличах един неопренов клин докато карам велоергометъра, но миля че от спарването ми излязоха лишеи, защото кожата не може да диша и потта няма къде да попие.
Мади, браво, че си стриктна! Ама, много скъпо излиза това здравословно хранене. Ето вчера на обяд отивам до пазара за кайсии и праскови и платих 6 лв, а навсякъде миришеше на вкусни тестени закуски, защото там има и фурна. Тогава се замислих как хубаво бих си похапнала някаква вредна вкусотийка само за около левче. Ама удържах де  Peace.
Диди, хубаво си се отказала от хляба. Аз май напоследък съм отказала всякакви въглехидрати освен плодовите, разбира се. Да си призная, направо ме е страх да вкуся нещо тестено, като знам как ще се подуя на следващия ден и как всичко ще ме боли. А не е хубаво така. Преди си ядях и хляб и картофи... развих някаква алергия и аз към въглехидратите  Thinking
Да привършвам вече с писането, че започнах с Добро утро, а докато свърша май стана обяд  Embarassed
Доня Коприва,   bouquet, да ти е живо и здраво момченцето (съжалявам и аз не знам колко е голям). Пожелавам ви весел празник!

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 11:33 от ReGe

# 12
 • София
 • Мнения: 3 785
Реге,много спокойно ми стана от твоите думи Heart Eyes
Защо се решихме да го оставим за толкова дълго време-и аз не знам.Сега ме е яд,но най-важното е,че той се чувства много добре там.По цял ден е навън,дори е започнал да използва гърнето/което тук беше мисия невъзможна Laughing/.
Дано и Калоян е като Денис и да свикне бързо в яслата.Искрено е надявам Praynig

Лек разделен ден,момичета Heart Eyes

# 13
 • Мнения: 2 717
Здравейте отново Grinning Реге ,много ти благодаря за комплимента Hug, разбира се ,че ще ти се обадя ,ако реша да пътувам за Бургас, ден преди това ще ти пиша на лични ,да си разменим телефоните и ако няма време за плаж, то поне за едно кафе ще се видим .А за косата -днес бях на фризьор и в момента съм като момченце, да ми е хладно през горещите дни Mr. Green. Юзерче ,салатния ден мина чудесно ,само дето го развалих с един шоколадов сладолед, но на гладно ,не ме боля коремът. В момента съм в чудесна форма, имам енергия за трима, въпреки ,че е жега .Вичито ,киселото млекце най- добре си го хапвай отделно, но ако не ти харесва ,слагай му малини, портокал ,кисела ябълка ,кайсии и всички кисели плодове, които ти дойдат на ум .Мишенце ,много си права за памучните дрехи ,аз също тренирам с такива .В клуба, където ходя ,някои жени се увиват с найлони и казват ,че така свалят на определени места .Софи ,твоята сладуранка става все по -красива и пак е усмихната ,да ти е жива и здрава  Heart Eyes.Следващия път нека и мамчето да видим  Wink.Ками ,радвам се ,че си се почувствала по- добре Hug. Трябва да си намираш занимание, което да ти отвлича мислите  за детето поне за малко .Днес съм на зеленчукови сандвичи ,салати, а за вечеря ще готвя тиквички ,но не съм решила как, някакви идейки ?

# 14
 • Мнения: 7 701
Здравейте и от мен.   bouquet
Разгледах старите ви теми и се оказа, че от доста време съм на РХ без да знам Wink Обаче не мога да разбера как се спазват интервалите след хранене. Например, за месото 4-6 ч. как да го разбирам - 4-6 ч. да не се яде нищо или да се ядат само храни, които са в добра комбинация с него?
А ако съм яла месо със зеленчуци (4-6 ч. за мръвката и 1 ч. за зеленчука), тогава колко време се чака? newsm78

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт