Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 255
В хладилника имам едно парче пармежан.Стои отмного време станало е твърдо като камък.!акам за идеи как да го настържа .
Цитирай


Мнения: 973
Май само с робот или блендер ще стане   Hug
Цитирай

София

Мнения: 4 812
Аз предвидливо си го настъргвам и после го прибирам в хладилника.
Цитирай
Моят съвет е да не рискуваш с блендер, аз съм пробвале и НЕ СТАВА! Може само да си развалиш блендера или пък да го счупиш! За кухненски робот не знам! Аз съм си го стъргала на обикновено ренде!
Цитирай

Русе

Мнения: 4 406
само ако имаш от онези чопъри- мелачки, дето ги продаваха по телевизията  Laughing
препоръчвам на ренде
Цитирай

в Австрийско...

Мнения: 1 951
Аз си имам специално ренде и с него става и ако е твърд. Освен да помолиш мъж ти да го настърже на обикновено ренде  Very Happy
Цитирай

Sofia

Мнения: 1 144
Аз го стържа на кухненския робот, на първа степен, в чашата за смилане на ядки. Ако нямаш такава, по-добре не пробвай, ще счупиш ножовете.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.