Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ВСЕЛЕНАТА........

Мнения: 131
 WinkМамчета...някой може ли да подскаже как се приготвят морски дарове.Мъжа ми ги е купил замразени...и пакета съдържа ...скариди,октопод,миди, рулца  от раци и т.н....Просто незнам и нямам никаква идея как да ги сготвя ooooh!
ПОМАГАЙТЕ...... Tired

----
Не се подигравайте с потребителите, като ги карате ненужно да маркират за да ви четат въпросите!
« Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 12:09 от Ellypr »
Цитирай

Ancona-Italia

Мнения: 2 804
Може да ги сготвиш на пара .
Да ги добавиш към ориз като за студена салата или да ги сготвиш с ориза .
Също така можеш да ги направиш и със спагети .
Цитирай


Мнения: 1 818
В испанските готварски теми мисля че ще намериш доста интересни неща Love

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192659.msg4028342#msg4028342

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180909.msg3663707#msg3663707

  bouquet
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Аз ги правя задушени в масло с чесън, малко сол и черен пипер и след това ги топим в чеснов сос - майонезен или кисело мляко. Или някакъв пикантен за морски дарове, Коктейл май се казваше  Peace
И не е нужно да ги размразяваш предварително, както решиш.
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Аз ги правя задушени в масло с чесън, малко сол и черен пипер и след това ги топим в чеснов сос - майонезен или кисело мляко. Или някакъв пикантен за морски дарове, Коктейл май се казваше  Peace
И не е нужно да ги размразяваш предварително, както решиш.

И аз ги приготвям така. Чудно мезенце за биричка. Правила съм ги задушени само в масло и след това ги обърквам със зелена салата
Цитирай

ВСЕЛЕНАТА........

Мнения: 131
 PeaceБЛАГОДАРЯ ВИ-ще опитам!
Цитирай


Мнения: 4 985
Ето моята рецепта за морски хапки в лют сладко-кисел сос, която страшно ни допадна и може да се прави с всякакви риби и рибни
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.