Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Svekurva mi( jiveia sum v chujbina) e iala skoro v Grucki restaurant salta ot bob, chervena na cviat( predpolagam s domati) i kopur, ubedena e che i v BG se pravi( obiasnih i 100 puti che maika mi ia pravi samo s ocet, luk i olio, no ne i uvira glavata). Molia vi ako niakoi znae podobna salata da mi ia napishe, shte vi buda blagodarna za vsichki recepti
Цитирай

Варна

Мнения: 877
Боб по манастирски се прави така - с варен боб, лютеница, кисели краставички и лук. Може би това има предвид свекърва ти.
Цитирай
купуваш от червения боб и го сваряваш хубаво и нарязваш от салатния лук на по-едро и добавяш оцет и олио и готово.Мойеш да словиш и нещо зелено като магданоз или копър.
Цитирай

Бу-у-урга-а-ас

Мнения: 2 596
Сестрата на мъжа ми я прави с кетчуп, кисели краставички, печени пиперки, черен пипер, олио и сол.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.