Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 28 юни 2007, 13:42 ч.

Импровизация,приготвена на скара

  • 1 282
  • 14
  •   1
Отговори
  • Мнения: 764
 Тази вкусотийка  може да се предложи по - всяко време - за обяд,за вечеря
Може и ,когато сме на пикник - на барбекю Simple Smile
Вземам парче алуминиево фолио 20/20 и започвам да редя:
най -отдолу кръгче кромид лук,кръгче домат,плочка сирене,бекон или саламче някакво,парченце кашкавал,пак кръгче домат и малко масло или маргарин.
Загъвам фолиото внимателно и го мятам на скарата.
Това е една порция!
Лесно и бързо! Laughing

# 1
  • Варна
  • Мнения: 182
Мъжа ми ми приготвя нещо подобно - сервира го както е във фолиото като му прави разрез отгоре като хикс и повдига леко крайчетата.

# 2
  • Мнения: 764
точно така се поднася
благодаря ,че ме допълни Simple Smile

# 3
  • София
  • Мнения: 337
Колко време се пече или как разбираш, че е готово?

# 4
  • София
  • Мнения: 4 293
gabkata интересно звучи таз` вкусотийка, ще пробвам задължително  Peace
само, че имам тиган-скара, но мисля че става същото като на самата скара  newsm78

# 5
  • София
  • Мнения: 431
Дудинка мисля ,че ще стане . Аз така правя сирене . Върху фолио или хартия за тази цел слагам една голяма плочка сирене , върху нея чубрица, черен пипер, червен пипер, кръгчета домат и който обича люто една люта чушка. Всичко това се завива като пакет и се пече на скара или на тиган- скара. Ммммммм става много вкусно  Peace  Но и този вариянт на  gabkata ще пробвам Naughty

# 6
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Момичета, моята скара е електрическа, ще стане ли?  Thinking
Иначе сме й големи фенове, но описаното от Гъбката го правя все в гювече, а там стои меко и като варено, на скара си е друго.

# 7
  • Мнения: 764
става и на скара и на тиган- пропуснала съм да кажа ,че се пече от двете страни Embarassed
Всъщност то не изисква  и кой знае колко печене ! По-малко време от двете страни- не съм засичала минути Embarassed

# 8
  • София
  • Мнения: 4 293
става и на скара и на тиган- пропуснала съм да кажа ,че се пече от двете страни Embarassed
Всъщност то не изисква  и кой знае колко печене ! По-малко време от двете страни- не съм засичала минути Embarassed

а това е важно за печенето от двете страни  bouquet

# 9
  • Русе
  • Мнения: 4 406
хм, ще пробвам това утре   bouquet

# 10
  • София
  • Мнения: 22 403
Ще го пробвам много скоро, благодаря ти   bouquet

# 11
проба още днес, че звучи прекрасно

# 12
  • София
  • Мнения: 1 413
Харесва ми рецептата и ще я пробвам. Благодаря   bouquet

# 13
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
Леле, вече се облизвам, само докато чета!   chef

# 14
  • Мнения: 795
Идеята е страхотна,  chef  bouquet  благодаря!

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт