Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 528
 Тази вкусотийка  може да се предложи по - всяко време - за обяд,за вечеря
Може и ,когато сме на пикник - на барбекю Smile
Вземам парче алуминиево фолио 20/20 и започвам да редя:
най -отдолу кръгче кромид лук,кръгче домат,плочка сирене,бекон или саламче някакво,парченце кашкавал,пак кръгче домат и малко масло или маргарин.
Загъвам фолиото внимателно и го мятам на скарата.
Това е една порция!
Лесно и бързо! Laughing
Цитирай

Варна

Мнения: 182
Мъжа ми ми приготвя нещо подобно - сервира го както е във фолиото като му прави разрез отгоре като хикс и повдига леко крайчетата.
Цитирай


Мнения: 528
точно така се поднася
благодаря ,че ме допълни Smile
Цитирай

София

Мнения: 332
Колко време се пече или как разбираш, че е готово?
Цитирай

София

Мнения: 4 282
gabkata интересно звучи таз` вкусотийка, ще пробвам задължително  Peace
само, че имам тиган-скара, но мисля че става същото като на самата скара  newsm78
Цитирай

София

Мнения: 431
Дудинка мисля ,че ще стане . Аз така правя сирене . Върху фолио или хартия за тази цел слагам една голяма плочка сирене , върху нея чубрица, черен пипер, червен пипер, кръгчета домат и който обича люто една люта чушка. Всичко това се завива като пакет и се пече на скара или на тиган- скара. Ммммммм става много вкусно  Peace  Но и този вариянт на  gabkata ще пробвам Naughty
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Момичета, моята скара е електрическа, ще стане ли?  Thinking
Иначе сме й големи фенове, но описаното от Гъбката го правя все в гювече, а там стои меко и като варено, на скара си е друго.
Цитирай


Мнения: 528
става и на скара и на тиган- пропуснала съм да кажа ,че се пече от двете страни Embarassed
Всъщност то не изисква  и кой знае колко печене ! По-малко време от двете страни- не съм засичала минути Embarassed
Цитирай

София

Мнения: 4 282
става и на скара и на тиган- пропуснала съм да кажа ,че се пече от двете страни Embarassed
Всъщност то не изисква  и кой знае колко печене ! По-малко време от двете страни- не съм засичала минути Embarassed

а това е важно за печенето от двете страни  bouquet
Цитирай

Русе

Мнения: 4 406
хм, ще пробвам това утре   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 19 728
Ще го пробвам много скоро, благодаря ти   bouquet
Цитирай
проба още днес, че звучи прекрасно
Цитирай

София

Мнения: 1 410
Харесва ми рецептата и ще я пробвам. Благодаря   bouquet
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Леле, вече се облизвам, само докато чета!   chef
Цитирай


Мнения: 795
Идеята е страхотна,  chef  bouquet  благодаря!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.